İÇİCİLER YAKALANDI

 

Kdz. Ereğli KOM Grup Amirliği tarafından kullanmak için uyuşturucu madde bulunduran 3 kişi yakalandı.  Alınan istihbari bilgiler neticesinde Bağlık Mahallesi Tezel Sokak Orhan Oğuz İ.Ö bahçesinde giden ekipler,  F.D, U.D ve M.Ç'nin üzerinde içime hazır vaziyette 2 gram esrar ele geçirdiler. Şüpheli üç kişi yakalanarak soruşturmaya çok yönlü başlandı.

 

SEYYAR İLAÇ DEPOSU GİBİ

 

Kdz. Ereğli Devrim Bulvarı'nda polisin şüphelendiği kişiler üzerinde yaptığı aramada, üzerlerinde cinsel güç artırıcı bulunan 5 kişi hakkında işlem yapıldı.

H.K, S.E, A.G, S.Y ve A.B'nin yakalandığı olayda ele geçenlere de el konuldu. Konuyla ilgili yapılan açıklama Zehirli madde imal ve ticareti olarak kayıtlara geçti. Açıklama şöyle:

 

Şüpheli A.B., internet üzerinden satın aldığı ilaçları yanında taşıdığını ilaçları kesinlikle satmadığını iddia etmiş, şüphelinin üzerinden 1 adet stag  9000 detay spray, 53 adet C/finga, 16 adet jaguar-120, 5 adet Cobra-120, 4 adet mtm ve 12 adet Lacoste isimli ilaçlar çıkmış olup, şüpheliler yakalanarak olayla ilgili tahkikata başlanmıştır. 

 

 ŞİKAYETÇİ OLAN EŞİ

 

Bağlık Mahallesi Şehit Rıdvan sokakta meydana gelen olayda, S.B isimli kadın eşi Y.B'nin kendisine dövdüğünü, zorla tersten ilişkiye girdiğini öne sürerek şikayetçi oldu. Olay resmi kayıtlarda ise şu şekilde yer aldı:

Müşteki, eşi olan şüphelinin eve alkollü geldiğini ve kendisini elle darp ederek tehdit ve hakaret ettiğini, ayrıca zorla tersten ilişkiye girdiğini iddia ve şikâyet etmiş, müştekinin hayati tehlikesi olmadığına dair doktor raporu alınmış olup şüpheli yakalanarak olayla ilgili tahkikata başlanmıştır.

 

 

İNTERNET KISKANÇLIĞI

 

Zonguldak Yenimahalle Efe Sokakta meydana gelen olayda, eşi ile anlaşamayan ve internette tanıştığı kişi ile konuşarak dertleşmesini yanlış anlayan kocasının kendisini dövdüğünü iddia eden S.H.K, polise başvurarak şikayetçi oldu. Koca R.K de evli bir kadının internetten tanıştığı kişilerle konuşmasını, aile sırlarını anlatmasını doğru bulmadığını ve bu nedenle eşinin yaptığı bu davranışın ayıp olduğunu anlattı.

 

 MAGANDADAN KURŞUNLAR

 

Zonguldak Çınartepe Mahallesi Akaryakıt sokakta meydana gelen olayda, H.G isimli kişinin  kına gecesinde açtığı ateş sonucunda  M.D isimli şahsa ait bir araca zarar verdi.  Olayla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

Şüpheli şahıs, bahse konu sokak üzerinde oğlunun kına merasimden dolayı şahsına ait ruhsatlı yivsiz av tüfeğiyle havaya ateş etmiş akabinde ise tüfekten çıkan saçmalar müştekiye ait 67 ZD 853 plakalı araç zarar vermiş olup olayda kullanıldığı iddia edilen bir adet 27591 seri numaralı, leopar markalı, otomatik 12 mm çapında yivsiz av tüfeği ile birlikte şüpheli yakalanmış, şüpheli gözaltına alınarak olayla ilgili tahkikata başlandı.

 

AYRILIĞI SİNDİREMEDİ GİTTİ DÖVDÜ

 

Zonguldak'ın On Temmuz Mahallesi'nin Gazi Pınar Sokakta meydanda gelen olayda, R.S ayrıldığı erkek  arkadaşı olan ve şüpheli O.L. ile onun akrabası olan diğer şüpheli şahsın ikametlerine gelerek ortada sebep yokken kendilerini elle darp ederek hakaret ettiğini ayrıca iki eşyayı da kırarak zarar verdiklerini iddia ve şikâyet etti. Müşteki doktor raporu alırken eski sevgilisini dövüp kaçanların ise aranmasına başlandı.

 

 

KİMLİKSİZ TEHDİT

 

Kilimlinin Kilimli Köyü Karadon Mahallesi Uzun Sokakta meydana gelen olayda 0539 834 .. .. Hat Kullanıcısı şahsı, müştekiler Ö.Y ile M.Y'i tehdit ettiği ve öldüreceğini söylemesi üzerine bu hattı kullanan şahsın aranmasına başlandı. Konu adli rapora ise şöyle geçti: 

Müşteki M.Y., kendisini bahse konu hattan arayan faili meçhul şahsın,  abisinin kendisine 1.750 TL borcu olduğunu, vermemeleri takdirde ise kendisi ile eşi olan diğer müşteki şahsı öldüreceğini söyleyerek kendilerini tehdit ettiğini iddia ve şikâyet etmiş olup faili meçhul şahsın aranmasına başlanılarak olayla ilgili tahkikat devam etmektedir.