Ereğli Belediyespor’un Pazar günü yaklaşık 7 bin taraftarı önünde ağırladığı Zonguldakspor’a 2-0 yenilmesi camiayı üzdü. İlk yarı net pozisyonlardan yararlanamayan Ereğli Belediyespor, defans oyuncusu Cihat’ın kırmızı kart görmesi ile ikinci yarı planları tamamen bozuldu. Rakibini ikinci yarı sahasında kabul eden Ereğli Belediyespor 90 dakika sonunda sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Ereğli Belediyespor Asbaşkanı Murat Yağmuroğlu, Beyçayırı Stadının tarihi günlerinden birini yaşadığını belirterek Ereğli Belediyespor ile taraftar arasındaki yakınlaşmanın bir sonucunun Pazar günü Beyçayırı Stadında yaşandığına dikkati çekti.

Birlik ve beraberlik içerisinde güzel işlere imza atacaklarına inandıklarını belirten Yağmuroğlu maçın değerlendirmesini şu sözlerle yaptı.

 

TARAFTARA TEŞEKKÜR

“Yaklaşık 8 bin spor severin izlediği Ereğli Belediyespor-Zonguldakspor maçı son yılların en renkli maçlarından biri idi. Özellikle Ereğli seyircisine buradan teşekkür ediyoruz. Ereğli Belediyespor ile Ereğli halkı arasındaki birlik ve beraberliğin ne kadar güçlenmeye başladığının bir göstergesidir. Taraftarımız takımına destek vermiştir, önümüzdeki haftalarda aynı desteğin sürmesini bekliyoruz.

 

HAKEMLERE SİTEM

Karşılaşmanın hakemleri bariz hatalar gerçekleştirmiştir. Yaklaşık 8 bin spor severin izlediği karışlaşmanın biranda atmosferini değiştirenler maalesef ki hakemler olmuştur. Sayın Erol Pesen’i uyarıyoruz. Hakemler çok daha dikkatli olmalılar. Binlerce kişiyi karşılaşmanın hakemlerinin verdiği yanlış kararlar çıldırtmıştır” dedi.