Zonguldak'ta bir kişi daha önceden husumetleri bulunduğunu belirten kişiler tarafından yaka paça kuytu bir yere götürülerek darp edildiğini iddia ederek şikayette bulundu. Saat 14:30 sıralarında K.A.A. daha önceden husumetlerinin bulunduğu S.K. ve S.K. ile İnağzı mahallesinde karşılaştıklarını şahısların kendisini yaka paça kuytu bir yere götürerek kendisini darp ettiklerini iddia etti. K.A.A.'nın alınan doktor raporuna göre hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilen olayda S.K. ile S.K.'nın aranmasına başlanarak olay geniş çaplı araştırılıyor.

Para kesesinin içini boşalttı
Zonguldak Çarşı merkezinde ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Saat 10.15 sıralarında M.B. evine geldiği esnada evinin önünde gri takım elbiseli 50-55 yaşlarında bir kişi gördüğünü, kim olduğunu sorduğunda oğluna borcunun olduğunu ve borcunu vermek için geldiğini söyleyen bir kişi M.B.'nin yanından para kesesini çaldığı belirtildi. M.B. şüpheli şahısa kapı önünde beklemesini söyleyerek eve girip eşinden para kesesini alarak salona bıraktı durumu bildirmek için oğlunu aradığı esnada şüpheli şahıs eve girerek para kesesinde bulunan 3.200 TL'yi alarak kaçtığı belirtilen olayda kimliği belirsiz kişi aranıyor.


Votka ile intihara teşebbüs
Zonguldak'ta bir kişi bunalıma girerek ilaç ve votka içerek intihara teşebbüs etti. Edindiğimiz bilgilere göre saat 23:00 sıralarında İ.S. ailevi sorunlarından dolayı bunalıma girerek, 8 adet ilaç ve votka içerek intihara teşebbüs etti. İ.S.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken yoğun bakım ünitesinde yattığından dolayı ifadesinin alınamadığı bildirildi. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.


Hırsız ile göz göze geldi
Zonguldak'ta hırsızlık amacıyla bir eve giren şüpheli kişi ev sahibi ile göz göze gelince kaçtı. E.A. evinin kapısının açıldığını fark ederek 165 cm boylarında 20-25 yaşlarında Ş.A. isimli kişiyi evinin içerisinde gördüğünü iddia ederek şikayette bulundu. Şüpheli Ş.A.'nın eşkali tüm ekiplere bildirilerek arama çalışmalarına başlanırken şahsın çevik kuvvet binasının üst kısmında vatandaşlar tarafından yakalandığı şahsın yaralanmasından dolayı hastaneye intikal ettirilerek olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.


Bu kez dolandıramadılar
Kozlu'da bir kişinin cep telefonunu arayıp kendisini komiser olarak tanıtan bir kişinin dolandırıcı olduğu fark edilerek şikayette bulunuldu. Kozlu Polis Merkezi amirliğine intikal eden olayda E.Ç. kullanmış olduğu cep telefonunun 0531 798 XXXX numaralı hat kullanıcısının arayarak isminin M.Y. olduğunu ve komiser olduğunu söylediğini, şüpheli şahsın TC kimlik numarasını, anne-baba adını, eski ikamet adresini söyleyerek üzerine çok sayıda telefon hattı ve kredi kartı açıldığını söylediğini, kendisinin de arayan kişiye emniyet müdürlüğü önünde olduğunu kapıda bulunan memurların böyle bir komiserin olmadığını söylemesi üzerine dolandırıcının telefonu kapattığı bildirildi. Bahse konu telefonu arayan E.Ç. telefonun kapalı olduğunu belirterek kimliği belirsiz kişi veya kişilerden şikayetçi oldu.


Çorbacı sahte para verdi
Zonguldak'ta bir kişi PTT'ye gelerek YGS parası yatırmak istedi ancak memura verdiği 50 TL sahte çıktı. Kilimli Polis Merkezi Amirliğine intikal eden olayda K.U. postaneye giderek YGS parası yatırmak için postane memuruna 50 TL verdiği memurun parayı kontrol ettiğinde sahte olduğu görülen olayda şüpheli K.U.'nun ifadesi alındı. K.U. Atatürk Caddesinde bulunan bir çorbacıda çorba içtiğini ücret olarak 100 TL para verdiğini, almış olduğu para üstünün 50 TL'sini YGS için postane memuruna verdiğini beyan etti. Çorbacının sahibinin de polis merkezine getirilerek ifadesi alındığı bildirildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

'Borcum var dedi'
dolandırdı!..

Kdz. Ereğli'de takım elbiseli bir kişi 'oğluna borcum var parayı sana vereyim mi?' Dedikten sonra parayı veriyormuş gibi yaparak şahsın cüzdanında bulunan tüm paraları alarak kaçtı. Edindiğimiz bilgilere göre M.D. Ana ve Çocuk Sağlığı Merkezi önünde takım elbiseli bir kişinin yanına gelerek 'Oğlun B.'ye 250 TL borcum var. Parayı sana vereyim mi?' diye sorduğunu, kendisinin de verebileceğini söylemesi üzerine şüpheli şahsın kendisine bozuk para olup olmadığını sorduğunu, kendisinin de cüzdanında bulunan 600 TL parayı şahsa verdiğini şahsın cüzdanına elini uzattığını ve bankaya kredi borcum var diyerek yanından ayrıldığını belirtti. Şüpheli şahsın parayı cüzdanına koyduğunu zannederek cüzdanını bir süre sonra kontrol ettiğinde paraların yerinde olmadığını fark eden M.D. şikayette bulundu. Kimliği belirsiz kişinin aranmasına başlanarak olayla ilgili tahkikata devam edildiği öğrenildi.

Ruhsatsız silah ele geçirildi
Gülüç Polis Merkezi Amirliğine intikal eden olayda araç içerisinde iki kişiyi gören polis araç içerisinde yaptığı incelemeler sonucunda ruhsatsız silah ele geçirdi.
Araba içerisinde bulunan F.Ş. ve R.K. polis ekiplerini görmesi üzerine ellerinde bulunan silahı motor kaputunun dip kısmına bıraktığı görülmüş, motor kaputunun içerisindeki silah ve yedek şarjör muhafaza altına alınmış, yapılan aramalarda sürgü sağ kısmında 75946, gövde sağ kısmında 6875946 seri numaralı Kırıkkale marka 7,65 mm çapında silah ve 7 adet 7,65 mm çapında mermiler muhafaza altına alındığı belirtilirken şüpheli şahıslar yakalanarak olayla ilgili tahkikata başlanıldı.