Kdz. Ereği'nin Yalı Caddesi'nde 15 Ekim Cumartesi günü akşamı saat 8 ile 10 arasında Grup Model Sahne Performansı tarafından canlı müzik konseri verileceği öğrenildi.
Yalı Caddesi'nde sponsor Efes Pilsen tarafından yaptırılan Sokakta hayat var düzenlemeleri çerçevesinde yapılacak olan konser  DJ Murat Beşer'in repertuvarını sunması ile başlayacak.
Model Sahne Performansı'nın konseriyle ilgili dağıtılan bilgilendirmelerde; Sokakta hayat var vurgusu şöyle dile getiriliyor.
Tabelasını gördüğün tüm sokaklar, hayatın tadını çıkarmak isteyenlerin buluşma mekanı oldu. Sohbet, doyasıya müzik ve eğlence, sürpriz gösterilen, özel performanslar, keyifli oyunlar. Yani sevdiğin ve aradığın her şey burada. Karadeniz Ereğli Yalı Caddesi'ndeki yeni hayata seyirci kalmak istemiyorsan, hemen sen de gel ve yerini al. Unutma hayat sokakta güzel.
Bilindiği gibi Kdz. Ereğli Belediyesi Yalı Caddesi'ni yeni bir mekan olarak düzenlemek için Efes Pilsen ile yaptığı anlaşma çerçevesinde bu cadde üzerinde kaldırım üzerine camlı bölümler yapmış ve kimi saatlerde de bu caddeye araç girişini (deneme maksatlı) yasaklamıştı. Belediye en son olarak Efes Pilsen in kaldırımlara yaptırdığı bu camlı bölmeler için işyeri sahiplerinden 250 TL işgaliye bedeli talep etmişti.