Genel Maden İşçileri Sendikası'nın eski Genel Başkan Yardımcılarından Rahmi Yaman'ın vefat eden annesi Ayşe Yaman (90) toprağa verildi.

Ethem, Yekta, Tahsin ve Rahmi Yaman isimli 4 erkek çocuk annesi olan Ayşe Yaman'ın cenazesi 20 Şubat 2012 Pazartesi günü Kdz. Ereğli'nin Işıklı Köyü'nde kılınan öğle namazının ardından köy mezarlığında sonsuzluğa uğurlandı.

Eski adı Ereğli Kömürleri İşletmesi (EKİ) olan Türkiye Taşkömürleri Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesesi'nin eski başmadencilerinden merhum Hüseyin Yaman'ın  (Paşa) eşi olan Ayşe Yaman'ı yitirmenin acısını yaşayan dost, yakınları ve Kandillililer Işıklı Köyü'ne gitti.

Cenazeye; GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş ve yönetim kurulu üyeleri, GMİS Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu ve sendikanın şube yöneticileri,  CHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Hayrettin Kartal, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak, Kandilli'nin eski Belediye Başkanı Mehmet İpekçi, Hema Kandilli İşletme Müdürü Nuh Baş, TTK Armutçuk Müessesesi'nin yöneticileri, Kdz. Ereğli Belediye Başkan Danışmanı Turan Demirhan başta olmak üzere bir çok vatandaş katıldı.

ÖNDER GAZETESİ CAMİASI olarak; Merhume Ayşe Yaman'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi, dost ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.

GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş ve genel merkez yöneticileri, GMİS Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu ve şube yöneticileri, gazeteniz Önder'in köşe yazarlarından Eyüp Bektaş'ta cenazeye katıldı.

Hema Kandilli İşletme Müdürü Nuh Baş, Jeoloji Mühendisleri Odası Zonguldak Temsilcisi Şaban Koç, bazı Hema yöneticileri de cenazeye katıldı.

Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör'de cenaze törenine katılanlar arasındaydı.

Kdz. Ereğlililer Derneği Başkanı Hasan Yılmaz'da cenazeye gelerek Yaman ailesine başsağlığı diledi.

CHP'nin eski ilçe başkanlarından Yaşar Balcı'da cenazede GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş ile ayaküstü görüş alışverişinde bulundu.