Kdz. Ereðli Belediyesi Ýtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateþ ve itfaiye müdürlüðü personeli, çarþý merkezinde yangýn ve doðal afetlere karþý vatandaþlarý bilgilendirmek için broþür daðýtýmý gerçekleþtirdi. Belediye önünden daðýtýma baþlanýrken, vatandaþlara ve esnaflara tek tek broþürler ulaþtýrýldý.
Broþür daðýtýmý ile ilgili olarak bir açýklama yapan Ereðli Belediyesi Ýtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateþ, amaçlarýnýn vatandaþlarýn yangýn ve doðal afetlere karþý bilgilendirmek olduðunu söyledi.
Ateþ konuþmasýnda, "25 Eylül 1 Ekim tarihleri arasýnda itfaiye haftasýný kutladýk. Törenlerin ardýndan bugün yangýna karþý alýnmasý gereken bilgilerin yer aldýðý 6 bin adet broþürümüzü daðýtýyoruz. Bu broþürümüzde ev, baca, çatý lpg doðalgaz yangýnlarýný ve doðal afetleri anlatan bilgiler var.
Burada halkýmýz ve esnaflarýmýzla bunu paylaþýyoruz. Broþür daðýtýmýnýn ardýndan okullarýmýzda da tatbikatlarla öðrencilerimize ulaþmayý hedefliyoruz. Burada amacýmýz halkýmýzý bilinçlendirebilmek. Bunda da baþarýlý olacaðýmýzý düþünüyorum."