Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu, geçtiğimiz Pazar günü Yeni Siteler semtinde, bacadan çıkan yangın sonucu evinin bir kısmı yanan "Bakır" ailesine "geçmiş olsun" ziyaretinde bulunarak, evdeki tahribatın giderilmesi için gereken yardımın yapılacağını söyledi. Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu, İtfaiye Amiri ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Zafer Eryiğit ve Belediye Zabıta Amiri Ziya Karacan ile birlikte,  geçtiğimiz Pazar günü öğle saatlerinde, baca tutuşmasından çıkan yangında, salon bölümü içindeki eşyalarıyla birlikte tamamen yanan Yaşar Bakır'ın evinde incelemelerde bulundu.
Yaşar Bakır ve ailesine "geçmiş olsun" dileğinde bulunan Başkan Çimenoğlu, "Evinizin boyasını Belediye olarak biz yaparız. Kullanılabilir durumda olan; yanmamış halılarınızın, sandalyelerinizin temizliğini ve bakımını da biz yaptırırız. İhtiyacınız olan mobilya eşyalarınızı da tedarik etmeye çalışacağız" dedi. 
Evi yanan Yaşar Bakır da, Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu'na teşekkür ederek, "Şu anda ailece akrabalarımızın yanında kalıyoruz. Evimizin salonu eşyalarla birlikte tamamen yandı. Ekonomik durumumuz, hasarımızı giderecek ka-dar iyi değil. Bu evde zaten kiracıyız. Yardım ol-madan evimizi tekrar kullanabilir duruma getirme-miz mümkün değil.  Bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.