Karadeniz Ereğli’de, 16 Temmuz 2013 tarihinde kurulan ve 19 Temmuz 2013 tarihinde ilk sayısıyla okuyucularıyla buluşan Yankı Gazetesi ikinci yayın yılına girişini düzenlediği iftar yemeğiyle kutladı.

Ereğli Yankı Gazetesi’nin kurucuları İbrahim Solmaz ve Recep Akkaya tarafından Fazilet Lokantası’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri adına Ayhan Taşdelen, Ereğli Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin, Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, Ereğli Madeni İşler ve Sanatkârlar Odası Başkanı Atilla Akar, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu adına Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Yazıcıoğlu, Çaylıoğlu Güneşli Spor Kulübü Başkanı Fikri Kayacan, Karadeniz Ereğli Kültürünü Tanıtma Yayma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yusuf Arslan, AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Sucu, Erdemir Teknikerler Derneği 2. Başkanı Muharrem Sağlam, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gündüz Acar, Oda personeli Kubilay Aslangörür, Yıldızhan İnşaat firmasının sahibi Ahmet Yıldızhan, Radar Sürücü Kursu Kurucusu Selma Yavuz Büyükarslan ve eşi Muhammet Büyükarslan, Serbest Muhasebeci-Mali Müşavir Serkan Günaydın ve gazeteciler katıldı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinin sonunda, Karadeniz Ereğli Kültürünü Tanıtma Yayma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yusuf Arslan, gazeteniz Yankı’nın kurucuları İbrahim Solmaz ile Recep Akkaya’ya sürpriz yaptı. Üzerinde “Yankılanıyoruz” yazan bir pasta hazırlatan Arslan’na, bu sürprizinden dolayı Solmaz ve Akkaya teşekkür ettiler.

İftar yemeği, pasta kesimi ve konuklara ikramların ardından gerçekleştirilen çay sohbeti ile sona erdi.