Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar'ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Zonguldak genelindeki AK Partili Belediye Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen iftar yemeği sonrası, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi ve bölgedeki son gelişmeler masaya yatırıldı. Uysal, buradaki iftar yemeği öncesinde de, Çaylıoğlu köyüne bağlı Hacı Osmanlar mahallesini de ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.     

 

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr. Hüseyin Uysal, Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar'ın Ak Partili Belediye Başkanlarına verdiği iftar yemeğine katıldı.İl Başkanı Uçar'ın ev sahipliğindeki iftar yemeği sonrası, başta yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere, bölgedeki son gelişmeler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

UYSAL ÇAYLIOĞLU'NDA

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr. Hüseyin Uysal, İl Başkanı Uçar'ın davetine katılmadan önce Çaylıoğlu köyü Hacı Osmanlar Mahallesi'ne konuk oldu. Düzenlenen iftar yemeği öncesi vatandaşlarla bir süre sohbet eden Uysal'a, İl Genel Meclis Üyeleri Rıfkı Gültekin ve Kazım Beceren' de eşlik etti. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Uysal, burada yaptığı konuşmada, "Ereğli'de yapacağımız çok iş var. Bu sizler ya da diğer köyler için bir şey yapamayız anlamına gelmiyor. Zamanla her köye elimiz değecek" dedi.