Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve BBP Başkan Adayı Hüseyin Uysal, seçim gezileri kapsamında Kışla Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Esnafın gösterdiği sıcak ilgi ve desteğe teşekkür eden Başkan Uysal, “5 yıldır çok seçim geçirdim ve kapınıza geldim. Bu kez kendim için sizden oy istiyorum” dedi.

 

3 GÜN ARA VERMİŞTİ

Konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde: "Seçim çalışmalarına Belediye Güvenlik Görevlisi Hasan Kaan Arslan’ın vefatı nedeniyle 3 gün boyunca ara veren Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uysal, ekibiyle birlikte çalışmalarına Kışla Sanayi Sitesi esnafı ziyareti ile yeniden başladı. Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Turabi Çelik  ve Belediye Meclis Üyeleri ile Kışla Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Başkan Uysal, hem esnaf hem de sanayi de bulunan vatandaşlardan destek istedi.

 

“BU KEZ KENDİME OY İSTİYORUM”

Sanayi esnafının tek tek elini sıkan ve dükkanlarında çaylarını içen Başkan Uysal, gösterilen sıcak ilgi ve destek karşısında teşekkür ederek; “Göreve geldiğim 5 yıl içerisinde çok seçim geçirdim. 5 seçim ve birde 15 Temmuz darbe girişimini yaşadım. Bu kez kapınıza kendim için oy istemeye geldim. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde sizlerden Büyük Birlik Partisi’ne, gül hilale destek istiyorum. Ereğli’de bir dönem daha yapacak işlerimiz var” dedi.


Başkan Uysal, Kışla Sanayi Sitesi esnaf ziyaretlerini sürdürecek.