Alaplı Aşağı doğancılar Köyü Muhtarlar Derneği Başkanı Rahmi Yapar, Ak Parti iktidarı öncesi Aşağı doğancılar köyüne hiç bir hizmet gelmediğini öne sürerek, daha önce hizmet yapıldı diyen varsa muhtarlık mührünü bırakır giderim dedi.

Seçim çalışmalarını gece gündüz sürdüren Alaplı Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Aşağıdoğancılar Köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Alaplı'da yapılan hizmetleri anlatan Çaturoğlu,  Köksal Toptan’ın Zonguldak’ta çakılı bir çivisi yok diyenlerin utanması gerektiğini vurguladı. Toptanın Alaplı'da onlarca eser kazandırdığını hatırlatan Çaturoğlu, "Değil Zonguldak Alaplı’da onlarca eseri Köksal Toptan’ın girişimleri ile yapılmıştır. Bunların arasında ilköğretim okullarından liselere kadar Adliye Sarayından köprüye kadar hepsinde emeği vardır.
Alaplı Adliyesini Rampalı Çarşı üst katında gören Toptan, derhal talimat vererek Adliye Sarayını Alaplı’ya kazandırmıştır.
Muhtarlar Derneği Başkanı A.Doğancılar Köyü muhtarı Rahmi Yapar, ise konuşmasında,  Ak parti iktidarından önce köyümüze hiçbir hizmet gelmediğini iddia ederek şöyle dedi;  "Aşağı doğancılar Köyüne daha önce hizmet yapıldı diyen biri varsa mühürleri bırakırım.  Köyümüz 8 yıllık Ak parti iktidarı zamanında hizmet görmüştür. Alt yapısı tamamlanmış. Su şebekesi değiştirilmiş. Köyümüz Merkez Mahallesi parke taşı döşenmiş. Tekke mahallesi asfalt çalışmaları başlatılmıştır. Köyümüze hizmetlerin gelmesinde başta Alaplı Kaymakamımıza, Ak Parti ilçe başkanı Faruk Çaturoğlu’na İl genel meclisi üyelerine, Belediye Meclis üyelerine köylüm adına teşekkür ediyorum."