Öğretmen Burak Emrah Yapıcı, hayatını öğretmen Ebru (Gökçe) Yapıcı ile birleştirdi. Büyük Anadolu Ereğli Hotel'de gerçekleştirilen görkemli düğün törenine, yaklaşık 800 kişi katıldı.

 

Merhum gazeteci İlhan Yapıcı ile Karadeniz Ereğli Adliyesi'nden emekli, Ertaş Sürücü Kursu Müdürü Pervin Yapıcı çiftinin oğulları Burak Emrah Yapıcı ile Kahramanmaraş eski Turizm İl Müdürü ve Kavlaklı Beldesi önceki dönem Belediye Başkanı Fevzi Gökçe ile Leyla Gökçe çiftinin kızları Ebru (Gökçe) Yapıcı; muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

 

Gülüç beldesinde bulunan Büyük Anadolu Ereğli Hotel'de Cumartesi akşamı düzenlenen törene, genç çiftin yakınlarının yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, önceki dönem Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, Balcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Balcı, Zonguldak-Ereğli ve Çevresini Kalkındırma Derneği Başkanı Cevat Kır, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gündüz Acar, Atatürkçü Düşünce Derneği önceki Başkanı Emin Semih Özkök, Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi doktorlarından Recep Erdoğan, çok sayıda Adliye Personeli, Avukatlar, bazı basın kuruluşu sahipleri ve temsilcileri, dernek başkan ve yöneticileri, gazeteciler ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Anne Pervin Yapıcı'nın konukları karşılayarak ilgi gösterdiği düğünde, genç çiftin salona girişleri ise salonun tavanına yerleştirilen güvenlik kamerası vasıtasıyla dev ekrandan yansıtıldı.

 

Ebru-Burak Emrah Yapıcı çiftinin dansları ile başlayan düğün töreninde, davetliler; yöresel oyun havaları, halay ve Karadeniz yöresine özgü türkülerle gönüllerince eğlendiler.

 

Takı merasimi ve pasta kesiminin ardından devam edilen eğlencede, çoğunluğunu Erdemir Musiki Folklor ve Spor Derneği üyelerinin oluşturduğu davetlilerin sergilediği oyunlar, beğeniyle izlenerek ayakta alkışlandı.

 

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren düğün töreni, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.

 

Önder Gazetesi olarak, Ebru-Burak Emrah Yapıcı çiftini tebrik ediyor; ömür boyu mutlu olmalarını diliyoruz.