Babası Merhum Gazeteci İlhan Yapıcı, Annesi  de Ereğli Adliyesi’nin emekli memurlarından Pervin Yapıcı olan Emrah Yapıcı, Gülüç Belediye Başkan adayı olarak Gazeteniz Önder’in Merkez Bürosunu ziyaret ederek, muhabirlerimizden Eyüp Bektaş ile görüştü.



Yapıcı, seçim sonuçlarıyla ilgili çok umutlu olduğunu da belirttiği konuşmasında, Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Partinin oluşturduğu Millet İttifakının adayı olduğuna vurgu yaparak, Gülüç’lülere şöyle seslendi:

Değerli Gülüç halkına buradan sevgilerimi saygılarımı sunuyorum. Yapılacak olan 31 Mart Yerel Mahalli İdareler Seçiminde tüm hemşerilerimin desteğini bekliyorum. Şuan için kapı kapı, isim isim, ev ev, gönüllere, kalplere dokunuyoruz. Ellerinizi sıkıyoruz, gözlerinizin içine bakıyoruz ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Gerçekten yapılabilir, uygulanabilir projelerle geliyoruz. Bunları da halkımız görüyor, çok da olumlu karşılıyorlar sağ olsunlar. Mega, ultra, çılgın projelerimiz yok. Yapılanabilir, uygulanabilir projelerle biz çalışacağız, Gülüç kazanacak diyorum, hepinizi saygı ile selamlıyorum.