Gülüç Belediyesi Düğün Salonu önündeki yol güzergahında düzenlenen İftar programına, Cumhuriyet CHP Zonguldak Milletvekili ve 27’nci Dönem Zonguldak Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, CHP Ereğli İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Gülüç Belediyesi Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur’an-ı Kerim okunması ile başlayan iftar programında Başkan Demirtaş ve eşi Işıl Demirtaş, tüm masaları gezerek, davetlilerin Ramazan ayını kutladı.





Demirtaş, yemeğin ardından yaptığı konuşmada, İftar programına katılan herkese teşekkür etti. Görev süresinin 4. yılını doldurduğunu hatırlatan Başkan Demirtaş, “Saygıdeğer eşim ve ben sizlere minnettarız, biz seçim zamanı sizlere söz vermiştik Gülüç’ü Zonguldak’ın parlayan yıldızı yapacağız, Gülüç’ü, hizmetten hizmete koşturacağız demiştik ve sözümüzü yerine getirdik, yapılan çalışmalarımız ortada, görüldüğü üzere her şeyimizle dört dörtlük yolumuza devam ediyoruz, Ben sizlere hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum, Çünkü bu koltuklara sizler bizleri getirdiniz, sizler layık gördünüz, sizlere verdiğimiz sözlerin her zaman arkasındayız ”diye  konuştu.

Konuşmanın ardından Fasıl ekibi tarafından İlahiler seslendirilirken, Semazen grubu tarafından yapılan gösteri ise büyük beğeni topladı. Program Gülüç Vesile Dikmen İlkokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan, 'Aşuk ile Maşuk' gösterisinin ardından sona erdi.