Beldede yapımı devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Aydın, yaptığı açıklamasında göreve geldikleri andan itibaren yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirtti.

Belediyenin imkanlarını halk ile buluşturmak istediklerini anlatan Aydın şu ifadelere yer verdi:

"Gökçeler Belediyesi'nin de kapanarak Kandilli Belediyesi sınırları içerisine dahil edilmesi ile görev ve sorumluluklarımız daha fazla arttı. Beldemize bağlı her mahallemizde eşit hizmetleri getirebilmek için ekibimiz ile yoğun çaba sarf ediyoruz. Gerek su ve kanalizasyon alt yapısı gerekse betonlama ve asfalt üst yapısı ile 2015 yılını alt yapıda yatırım yılı olarak kapattık. Yine geçtiğimiz yıl içerisinde Türkiye Taşkömürü Kurumu Armutçuk Müessesesine ait lojmanlarına içme suları da belediyemiz tarafından verilmeye başlanmıştır. Halkımız bizleri beldeye hizmet edebilmemiz sorunlarının çözüme kavuşturabilmemiz için getirdi. Yaptıklarımız ortada. Belediye olarak vatandaşlarımızın önerilerine ve taleplerine her zaman açığız"

Aydın 2016 yılında da umutlu olduğunu belirterek, "Çalışacağız, karşılaşacağımız sorunları birlik ve beraberlik içerisinde bertaraf ederek yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)