Jandarma Sorumluluk Bölgesinde yer alan olaylardan bazıları şu şekilde:


MERKEZ İLÇE'DE KASTEN YARALAMA

Kumtarla Köyünde; 06.04.2016 günü saat 21.30 sıralarında D.A. ve M.Ç. nin alacak verecek meselesi nedeniyle tartıştıkları ve tartışma sonucu birbirlerini darp ettikleri kendi beyanlarından anlaşılmıştır. Şahıslar, sevk edildikleri Atatürk Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip taburcu edilmişlerdir. C.Savcısının talimatı ile şüpheliler ifadelerinin alınmalarını müteakip serbest bırakılmışlardır.

DEVREK'TE KASTEN YARALAMA

Ataköy Köyünde; 06.04.2016 günü saat 13.00 sıralarında A.C. ve C.Y. nin aralarında tartıştıkları ve tartışma sonucu birbirlerini darp ettikleri beyanlarından anlaşılmıştır. Şahıslar, sevk edildikleri Devrek Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip taburcu edilmişlerdir. C.Savcısının talimatı ile şüpheliler ifadelerinin alınmalarını müteakip serbest bırakılmışlardır.

ÇAYCUMA'DA TEHDİT

Musausta Köyünde; 06.04.2016 günü saat 14.00 sıralarında İ.G. nin alacak verecek meselesi nedeniyle tartıştığı R.G. yi tehdit ettiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

ÇAYCUMA'DA TEHDİT

Koramanlar Köyünde; 06.04.2016 günü saat 15.00 sıralarında A.G. nin ailevi sorunlar nedeniyle eşi olan S.G. yi tehdit ettiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

ÇAYCUMA'DA KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME

Erenköy Köyünde; 06.04.2016 günü saat 18.00 sıralarında R.D. nin H.Ö. ye ait arazinin tel örgülerini sökmek suretiyle zarar verdiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

ÇAYCUMA'DA YÜKSEKTEN DÜŞME

Yolgeçen Köyünde; 06.04.2016 günü saat 10.00 sıralarında S.K., Evinin ikinci katında bulunan penceresinden çamaşır astığı esnada dikkatsizlik ve tedbirsizlik sebebiyle yere düşmesi sonucu vefat etmiştir. Vefat eden şapsın otopsi işlemi Çaycuma Devlet Hastanesinde yapılmış olup, cenazesi ailesine teslim edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.

ÇAYCUMA'DA İŞ KAZASI

Aydınlar Köyünde; 06.04.2016 günü saat 14.30 sıralarında M.U., patpat olarak tabir edilen tarım aracı ile bahçede çalıştığı esnada tarım aracının ucunda bulunan ve pulluk olarak kullanılan keskin kısmın ayağına çarpması sonucu yaralanmıştır. Şahıs, ailesi tarafından sevk edildiği Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, hayati tehlikesi bulunmamaktadır. C.Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.

KDZ. EREĞLİ'DE İŞ KAZASI

Kayıkçılar Köyünde; 06.04.2016 günü saat 14.00 sıralarında Enerjisa elektrik dağıtım firmasında elektrik teknikeri olarak çalışmakta olan V.A. yüksek gerilim hattının kablolarını değiştirdiği esnada dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle elektrik akımına kapılması sonucu yaralanmıştır. Şahıs, sevk edildiği Çaycuma Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.

ÇAYCUMA'DA İŞ KAZASI

Kayıkçılar Köyünde; 06.04.2016 günü saat 15.00 sıralarında Albuzlar Mermer isimli işletmede işçi olarak çalışmakta olan A.U. mermer paketini maket bıçağı ile açtığı esnada dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle elini kesmesi sonucu yaralanmıştır. Şahıs, sevk edildiği Çaycuma Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.


ÇAYCUMA'DA KAYIP EŞYA VE MAL

Derecikören Köyünde; 06.04.2016 günü saat 12.00 sıralarında A.G., kendisine ait av tüfeğini kaybettiğini ve aramalarına rağmen bulamadığını beyan etmiştir. Şahsın müracaatı ile ilgili olarak kayıp eşya bildirim formu tanzim edilmiştir.

ÇAYCUMA'DA KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET

Veli Köyünde; 06.04.2016 günü saat 20.00 sıralarında K.P. nin tartıştığı ve ayrı yaşadığı eşi olan H.P. ye hakaret ettiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

DEVREK'TE TEHDİT

Yazıcıoğlu Köyünde; 06.04.2016 günü saat 22.20 sıralarında M.G. nin tartıştığı A.G. ye hakaret ettiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

KDZ. EREĞLİ'DE HAKKI OLMAYAN YERE TECAVÜZ

Sücüllü Köyünde; 06.04.2016 günü saat 21.00 sıralarında L.A. nin, P.K. ya ait bahçenin giriş kısmına yol tamir etme bahanesi ile duvar çektiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.


KDZ. EREĞLİ'DE DİĞER KAZALAR

Danişmentli Köyünde; 06.04.2016 günü saat 21.00 sıralarında R.Ö. alkolü (296 Promil) olarak yürüdüğü esnada dengesini kaybederek yere düşmesi sonucu yaralanmıştır. Şahıs, sevk edildiği Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.