Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi üzerinde meydana gelen olayda bir kişi yaralandı. Müşteki H.E., diğer müşteki C.H.'ye ait Mey Dünyası isimli işyerinde çalıştığını, 06 DM 0272 plakalı araçtan bir şahsın indiğini ve kendisinden içki istediğini, dükkanda müşteri olmasından dolayı şahsa biraz beklemesini söylediğini, araç içerisinde başka bir şahsın indiğini ve kendisine tehdit ve hakaret ederek bağırdığını ve kendisine kafa atmak istediğini, şahıs dışarı çıktığı esnada işyerinde bulunan malzemeleri dağıttığını, araçtan inen üçüncü şahsın ise kendisine görmediği bir cisimle vurarak yaraladığını ve aynı araca binerek kaçtıklarını iddia ederek şikayetçi oldu. Hastaneye kaldırılan H.E.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığına dair doktor raporu alınırken olay ile ilgili ise tahkikat başlatıldı.

 

İş kazası 1 yaralı

Zonguldak Dilaver Mahallesinde önceki gün meydana gelen olayda Aslan Madencilik şirketinde çalıştığını belirten N.K., vagonlara kömür yüklediği esnada sağ el işaret parmağı ile orta parmağını vagona sıkıştırdığını iddia ederek şikayetçi oldu. Şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığına dair doktor raporu alınırken olay ile ilgili soruşturmanın ise sürdüğü öğrenildi.

 

Elektrik çarptı

Zonguldak Dilaver Demir Madencilik'te meydana gelen iş kazasında 1 işçi dikkatsizliği sonucu yaralandı. Alınan bilgilere göre önceki gün sabah saatlerinde S.C., bahse konu yerde çalışırken kömür çektiği esnada kabloların altından geçerken sırt kısmının kabloya temas etmesiyle elektrik çarpması sonucu yaralandığını iddia etti. Hastaneye kaldırılan S.C.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak müşahede altında tutulduğu belirtildi.

 

Polise tehdit

Dilaver Mahallesi Kemerbaca Sınır Sokak üzerinde önceki akşam meydana gelen olayda polis memurlarına hakarette bulunan 1 kişi aranıyor. Alınan bilgilere göre H.K., M.K., F.B., M.D., müştekilerin dur ihtarına uymayan 67 DF 242 plakalı araç Kemerbaca Sınır Sokak üzerinde yakalandı. Y.K.'ya trafik yönünden işlem yapmak için polis merkezine davet edildiğinde kendisinin görevlilere hakaret edip tehditte bulunduklarını iddia ederek şikayetçi oldular. Y.K. olayın ardından kayıplara karışırken polis ise söz konusu kişiyi arıyor.

 

Bekçi bunu yaparsa!..

Zonguldak Yeni Mahallesi Komiser Sadi Bey Caddesi üzerinde meydana gelen olayda inşaat firmasının müteahhiti inşaatın bekçiliğini yapan kişiden şikayetçi oldu. Verilen bilgilere bahse konu adreste bulunan binanın müteahhiti olduğunu belirten Ç.U., şüpheli N.T.'nin 15 gündür inşaatın bekçiliğini yaptığını, bu süre zarfında inşaat malzemelerinde sürekli azalmanın olduğunu, söz konusu kişiyi kalıp tahtalarıyla polislerin yakalamış olduğunu iddia ederek şikayetçi oldu. Bekçi N.T. gözaltına alınırken olay ile ilgili ise soruşturma başlatıldı.

 

Kapıyı zorladılar

Zonguldak Bahçelievler Mahallesi Işık Yönder Caddesi üzerinde meydana gelen olayda N.P., felç hastası olduğunu ve ikametinde yalnız yaşadığını, olay anında ikametin zilinin uzun süre çaldığını, rahatsızlığından dolayı kapıyı açamadığını, kapıdan zorlama sesleri duyması üzerine güçlükle kapıya çıktığını, kapıda herhangi bir şahıs göremediğini ve kapının kilit kısmının hasarlı olduğunu gördüğünü iddia ederek şikayetçi oldu. Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen kişi ya da kişiler ise aranıyor.

 

Silahlar çekildi

Zonguldak Karaelmas Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, S.A., ikametinde bulunduğu esnada istasyon civarında gürültü duyduğunu, kurusıkı olarak tabir edilen silahını da alarak olay yerine gittiğini, güvenlik görevlileri olan E.S., Ş.Y, şahısların belinde silahı görmesi üzerine aralarında tartışma çıktığını, şüpheli şahıslardan birinin silahı alarak yere attığını, silahı aldığı esnada silahın ateş aldığını, iddia etmiş etti. Bahse konu tabanca ve bu tabancaya ait 17 adet 9 mm kurusıkı mermi muhafaza altına alınırken olay ile ilgili soruşturma ise sürüyor.

 

Dağınıklıktan şüphelendiler

Zonguldak Kozlu Merkez Mahallesi Lal Sokak üzerinde meydana gelen hırsızlık olayında silah, para ve altın çalındı. Alınan bilgilere göre Merkez Mahallesi üzerindeki Lal Sokak 24 Nolu ikamette C.Ü. ve N.Ü., ikametlerine geldiklerinde dağınıklıktan şüphelendiklerini, eşyalarını kontrol ettiklerinde Çek Vzör marka 7,65 çapında görev tabancası, 700 TL para, 3 adet çeyrek altının yerinde olmadığını gördüklerini iddia ederek şikayetçi oldular. Olaya karışan kişi ya da kişilerin yakalanması için tahkikat başlatıldı.

 

Kablolar çalındı

Kilimli Belediyesi Sitesi Mahallesi Tersane Sokak üzerinde meydana gelen faili meçhul hırsızlık olayında, müşteki A.A., Erkal Elektrik Şirketinin Şantiye şefi olduğunu, bahse konu yerde 2 adet elektrik direğinde bulunan elektrik kablolarının kayıp olduğunu ve zararlarının bin TL olduğunu iddia etti ve polise başvurarak şikayetçi oldu. Olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin aranması için ise polis soruşturma başlattı.

 

Sahte para bulundu

Kdz.Ereğli İlçe merkezinde bulunan PTT şubesin Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne sahte para olayının olduğunu belirten ihbarının ardından olay yerinde polisin yaptığı incelemede H.B. isimli şahsın posta çeki ile hesabına 400 TL yatırmak istediğini, vermiş olduğu paralardan 100 TL'nin sahte olduğunu belirtmeleri üzerine, şüpheli şahıs yakalanarak olayla ilgili tahkikata başlanıldı.

 

Okul bahçesinde esrar

Bağlık Mahallesi Hatip Sokak üzerinde bulunan Nimet İlköğretim Okulu arkasında gürültü geldiğine dönük 155 polis ihbar hattına yapılan ihbarın ardından polisler söz konusu alana kısa sürede intikal ettiler, A.Ö. isimli şahsın polis ekiplerini görmesi üzerine cebinden çıkardığı bir maddeyi yere attığı görüldü ve şahsın atmış olduğu maddenin, 2 gr. ağırlığında kağıt arasına sarılmış esrar maddesinin olduğu tespit edildi. Söz konusu kişi polis tarafından gözaltına alınırken olay ile ilgili ise tahkikat başlatıldı.

 

Kuyumcuda çarptılar

Kdz.Ereğli Müftü Mahallesi Yukarı Sokak üzerinde önceki gün sabah meydana gelen dolandırıcılık olayı şu şekilde açıklandı: R.O., kuyumcu dükkânında bulunduğu esnada M.Y. isimli şahsın geldiğini ve kendileriyle 15 tane çeyrek altın pazarlığı yaptığını ve tanesini 160 TL den anlaştıklarını şahsa 15 tane altın verdiklerini, şahsın kendilerine kredi kartını verdiğini, post makinesinden parayı çekmek istediklerinde bakiyenin yetersiz olduğunu gördüklerini, şahsın kendilerine kartta 400 TL eksiğinin bulunduğunu söylediğini ve kendilerine 400 TL verdiğini, kuyumcudaki elemanına parayı karta yatırması için gönderdiğini, şüphelinin de sigara alacağını söylediğini ve dışarı çıktığını, elemanın geldiğini kartı post makinasına soktuklarında karta el koyun yazısının çıktığını, şüpheli şahsın gelmediğini iddia ve şikayet etmiş, şüpheli şahsın aranmasına başlanarak olayla ilgili tahkikat devam etmektedir.

 

 

Sonradan farketti

Devrek Karşıyaka Mahallesi Çomaklar Caddesi üzerinde meydana gelen olayda bir kişi ağır yaralandı. Alınan bilgilere göre G.K. idaresindeki 37 FC 624 plakalı araçla yeni kalkış yaptığını yavaş hızda seyir ettiği esnada duyduğu bağırtı sesi üzerine aracı durdurduğunu, ismini sonradan öğrendiği mağdur K.Ç.'nin aracın ön lastiğinin arka tarafına sıkışmış olduğunu gördüğünü iddia etti. Mağdur K.Ç.'nin çeşitli yerlerinde sıyrıklar, sağ dizde hafif ezilme, ileri tetkik ve tedavi için Atatürk Devlet Hastanesine sevk edildiğine dair, şüphelinin ise alkollü olmadığına dair doktor raporları alınırken olay ile ilgili soruşturma ise sürüyor.

 

 

Yol ortasında tehdit

Gökçebey İstasyon Mahallesi Atatürk Caddesi Gökmen Tekel Büfe önünde N.Ç, M.G., ile birlikte 14 yıldır nikahsız yaşadıklarını, şahısla geçen yıl ayrıldığını şahsın sürekli kendisini aradığını ve rahatsız ettiğini, şahsın kendisini yine aradığını kızlarının okul alışverişini yapmak için çarşıya çıktıklarını ve alış veriş dönüşü ikametlerine gittikleri esnada şahsın kendisine eve tekrar gelmek istediğini söylediğini, kendisinin de kabul etmemesinden dolayı sokak ortasında tehdit ettiğini iddia ederek şikayetçi oldu. Olayın ardından kayıplara karıştığı belirten M.G. ise polisler tarafından aranıyor.