Milletvekili Çaturoğlu, Tunceli’nin Pülümür ilçesinde terör örgütü PKK’nın yola döşediği el yapımı patlayıcının (EYP) infilak ettirilmesi sonucu yaralanan Kdz.Ereğli Tepeören Köyünden Jandarma Komando Uzman Çavuş Hakan Gökmen’i ve önceki gün Mardin Midyat’ta PKK’lı teröristlerce Midyat Emniyet Müdürlüğüne yapılan bombalı saldırı soncunda yaralanan Elazığ’lı Polis Memuru Turgut İnan’ı, tedavi gördükleri Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi Hastanesinde ziyaret etti .


Hastane ziyaretinde doktorlardan bilgi alan Çaturoğlu, Uzman Çavuş Gökmen ve Polis Memuru İnan’ın ailelerini de ziyaret ederek her iki aileye de geçmiş olsun dileklerini iletti ve Cenabı Allah’tan acil şifalar diledi.

Çaturoğlu; “Milletimiz şunu bilsin ki bölücü terör örgütü ve yandaşları ne yaparsa yapsınlar, hangi yöntemi kullanırsa kullansınlar Türkiye güçlüdür, Türk milleti bir ve beraberdir. Terörü Türkiye gündeminden çıkması için canla başla askerimizle, polisimizle gece gündüz bu mücadeleyi yapacağız.

Bu vesileyle; Güneydoğuda ve ülkemizin diğer şehirlerinde menfur saldırılarda şehit olan güvenlik güçlerimize Cenabı Allah’tan rahmet ailelerine ve milletimize, sabır, metanet ve baş sağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar dilerim.” dedi.


Haber Merkezi