Kdz. Ereğli İlçesinde okul çıkışı otomobilin çarpması sonucu başından yaralanan öğrenci hastaneye kaldırıldı. Yaralanan öğrenci ilk müdahale sırasında sağlık ekipleri ile dikiş attırmayacağı konusunda sıkı bir pazarlığı girdi.

Kaza Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre okul çıkışı evine gitmek üzere okuldan ayrılan 10 yaşındaki Yiğit Kerem Akalın çarptı.  Ankara'dan, Ahmet Orhan Oğuz İlköğretim Okuluna 3 boyutlu film gösterimine gelen Haşim Kayabaşı idaresindeki 16 JLD 06 plakalı otomobil çarptı. 4. sınıf öğrencisi Yiğit Kerem Akalın çarpmanın şiddeti ile yere düşerek otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu.  Olayın hemen ardından öğretmenleri ve servis şoförleri yaralı öğrencinin yanına koştu. Yaralı öğrenciyi teselli eden öğretmen ve servis şoförleri, başındaki kanamaya tampon yaptı. Diğer öğretmenler de hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan polisler çevre güvenliği alırken, sağlık görevlileri de ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.
Okul çıkışında arkadaşları Yiğit Kerem Akalın'a otomobilin çarptığını gören diğer öğrenciler ve öğretmenler de kısa süreli panik yaşadı. Yaşanan panik sağlık görevlilerinin öğrencinin durumunun iyi olduğunu söylemesi üzerine sona erdi. Okuldan çıkan diğer öğrencilerde kaadan daha fazla etkilenmemeleri için servislerine bindirilerek evlerine gönderildi.
Yaralı öğrenci sağlık görevlilerinin müdahalesi esnasında dikiş attırmayacağı konusunda sıkı bir pazarlığa girdi. Öğretmen ve servis şoförlerinin de yardımı ile sedyeye konularak ambulansa alınan öğrenci tedavisi için Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yiğit Kerem Akalın'ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, polis kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.