Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gençlik Merkezi'nin Müdürü Haydar Üzülmez ile Gençlik Merkezi Şefi Sinan İbrahimoğlu, Halk Oyunları Lideri Hikmet Sinan ve öğrenciler, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Mali Sekreteri Muharrem Sarıçam'a teşekkür ziyaretinde bulundular.
Gençlik Merkezi Müdürü Haydar Üzülmez, Gençlik Merkezimizin düzenlemiş olduğu Türk Halk Müziği Solist Yarışmasına sponsor oldunuz ve dereceye girecek öğrencilerimize hediyeler vereceksiniz. Sendikanızın kültürel ve sportif faaliyetlere olan katkılarını biliyoruz. Gerek okullarımızın gerekse diğer kurumların bu yöndeki etkinliklerine önemli katkılarda bulunuyorsunuz. Teşekkür ediyoruz.
Gençlik Merkezimizin düzenlediği THM Solist Yarışması'nı Sendika salonunda yapmak da bizim için ayrıca mutluluk. Size teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz dedi.
Zonguldak'ta sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere mümkün olduğunca katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirten GMİS Genel Mali Sekreteri Muharrem Sarıçam ise, Zonguldak için, gençlerimiz için ne yapsak az. Zonguldak olarak, ülkemizin gelişmesinden yeterinde pay alamıyoruz. Ancak Sendikamızın ekonomik gücü yettiğince her konuda destek olmaya çalışıyoruz. Bundan sonda elimizden geldiğince sizlere,  sizin gibi Zonguldak'a ve gençlerimize hizmet eden kuruluşlara, derneklere, sivil toplum örgütlerine destek vermeye devam edeceğiz.
Mümkün olduğunca hem salonumuzla, hem de maddi-manevi yanınızda olmaya, katkı ve destek sağlamaya gayret edeceğiz dedi.