Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Hamdi Uçar, 8 Mayıs Anneler Günü nedeniyle bir açıklama yaptı.

Uçar, Yaşam kaynağımız, toplumumuzun en değerli kutsal  varlığı, sevgi, şefkat hoşgörümüzün  tükenmez kaynağı  annelerimizin ellerini sonsuz saygıyla öpüyorum’’dedi.

İl Başkanı Hamdi Uçar, bizleri yaşama  getiren ve  bizleri geleceğe taşıyan  en büyük yaşam öğretmenimiz, yol göstericimiz Annelerimizin  8 Mayıs Anneler Günü  için,’’Onlar yaşamımızın her anında ve yüreklerimizde’’diyerek şu görüşlere yer verdi:

"Yaşamımızın ilk anından başlayarak bizleri sonsuz sevgi, şefkat ve ilgisiyle bağrına basan, topluma kazandıran  toplumsal kalkınmamızın mimarları, tarihimizin en fedakar ve cefakar insanı annelerimizi bir anlamlı günde tüm içtenliğimizle kutlamanın sevinç ve coşkusunu toplumumuzla birlikte yaşıyor, paylaşıyor ve yüreklerimizdeki  sonsuz  sıcaklığını hissediyoruz.:Annelik  yerini hiçbir sevginin dolduramayacağı derecede güçlü ve ulvi bir duygudur.. Annelerimiz  sağlıklı huzurlu ve üretken çağdaşlık yolunda toplumumuzun çekirdeğidir.. Onların sevgisi, şefkati, sıcaklığı  yaşamımızın gücü ve  en temel kaynağımız, varlıkları sevginin, dostluğun, barışın en güçlü teminatıdır. Anne, sadece sevgi ve şefkatin timsali değil, aynı zamanda sabır ve samimiyetin de sembolüdür.  O kutsal varlığımızı Cenneti  ayaklarının altına seren  bir medeniyetin evlatları olarak onlara layık oldukları sevgi ve saygıyı göstermek, en başta gelen görevimizdir. Yaşamlarının huzur içinde yaşatmak hepimizin en temel sorumluluğudur.

Şahsım ve tüm AK Parti İl teşkilatlarım adına  fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren, hayat boyu yol göstericimiz olan bütün annelerimizin Anneler Günü´nü kutluyorum. Başta bu vatan için canlarını feda eden şehitlerimizin anneleri olmak üzere, tüm annelerin bu anlamlı günlerinde ellerini sonsuz sevgi ve saygıyla öpüyorum. Ebediyete intikal etmiş annelerimize de Allah´tan rahmet diliyorum."