Zonguldak Diyabet ve Kronik Hastalar Derneği Başkanı Çetin Terzioğlu, Zonguldak Belediye meclis salonunda diyabet ve yaşam konulu seminer düzenleneceğini bildirdi.

Bülent Ecevit Üniversitesi doktor ve öğretim görevlisi Türkan Güner'in katılacağı seminerde ayrıca katılımcılara diyabet taraması yapılacak.

Seminere katılım çağrısında bulunan diyabet ve kronik hastalar Derneği Başkanı Çetin Terzioğlu şunları söyledi; "Gerçekten uzun bir aradan sonra Zonguldak diyabet ve kronik hastalar Derneği olarak seminerlerimize bir müddet ara vermiştik. Bu aradan sonra tekrar seminerlerini düzenli olarak yapmaya tekrar Yönetim olarak karar verdik. ilk seminerimiz 28 Şubat cuma günü saat 2'de Belediye nikah salonunda verilecektir Seminerimize konuşmacı olarak katılan doktorumuz ve öğretim üyesi Türkan Güner seminerimize bu ayki seminerimize 'diyabetle yaşam' konulu semineri verecek. Seminere kadar katılımı olursa ki Bu seminerlerimizi düzenli olarak vermeye tekrar karar aldık, bu karar doğrultusunda seminerlerimize ve şeker tanımamıza devam edeceğiz. Seminerimizde Arıca şeker taraması yapılacak.Dernek olarak halkımıza sağlık hizmeti vermeye devam etmekteyiz. Önemli olan bizim insanlara ulaşabilmemiz ve insanların ve halkımızın şeker hastası olsun veya olmasın herkesin temel bilgileri öğrenebilmesi için seminerlere gerçekten önem veriyoruz. bunun için katılımı tüm halkımızdan bekliyoruz" dedi.