Stand-up gösteri sanatçısı Atalay Demirci, Türkiye'de bayan bir stand-upçı çıkmasını çok istediğini söyledi. Çuvaldız adlı gösterisini sunmak için Ereğli'ye gelen Atalay Demirci, gösterilerinde argo, küfür ve cinsellikten uzak durduğunu anlattı.

Şimdiye kadar bayan bir stand-upçının çıkmamasını kadınların naifliğine bağlayan Demirci, şöyle konuştu: Türkiye'de bir bayan stand-upçı olmasını çok isterim. Çıksın ve erkekleri anlatsın, bir küçük kız var onun geleceği ile alakalı biraz bir ümit var ne kadar olur bilmiyorum ama kadın stand-upçı olmamasının bir nedeni sahnede biraz dikenli olmanız gerekiyor, kadınlar naif insanlar ya bu iş naiflikle olacak bir iş değil, biraz dışarıya yönelik dikenleriniz olması gerekiyor işin gereği bu, ama o kızdan çok umutluyum.
Türkiye'de popüler olmadan kıymet bilinmediğini savunan Demirci, şunları söyledi: Türkiye popülarite bakımından böyle bir ülke. Ben 13 yıldır bu işi yapıyorum. Sadece Kdz. Ereğli'ye 10-15 kez gelmişimdir. Ama popüler olmadığınız zaman biraz böyle kıymet verilmiyor maalesef memlekette. Yetenek Sizsiniz bize böyle bir kapı açmış oldu. Bu anlamda önemli bir adımdı, kendimizi ifade edebileceğimiz bir platform olması önemli, inşallah bundan sonra bu tür yetenekler çıkar, memleket komedi anlamda söylüyorum bunu, inşallah daha çok insanlar çıksın, daha çok insanlarla bir araya gelsin insanlar.

Gösterilerinde argo, küfür ve cinsellikten uzak durduğunu ifade eden Demirci, sözlerini şöyle sürdürdü: "Gösterilerimde argo yok, küfür yok, cinsellik yok, bu benim kendi tercihim daha çok bunun için mi seviliyorum? Onu halka sormak lazım, ama gülüyorsa insanlar birilerine onu seviyorlar zaten, ama bu ayrımı da yapıyorlar mı derseniz yapıyorlardır elbette, ahlak önemli, güzel ahlak çok daha önemli, sadece bu dünya için değil öbür dünya içinde güzel ahlaklı olmak faydalıdır diye düşünüyorum.
Hedefinin ileri de bir komedi filmi yapmak olduğunu belirten Demirci, Yetenek Sizsiniz süreci devam ediyor, yarı final ve finalimiz kaldı, bundan sonraki hedefim güzel bir komedi filmi, bir sinema filmi düşünüyorum. Ama şimdi değil az ileride

Kdz. Ereğli seyircisine hayran kaldığını, ilçeyi çok sevdiğini ve emekli olup yaşlandığı zaman yaşamak istediği tek yer olduğunu dile getiren Demirci, konuşmasını şöyle tamamladı: Kdz. Ereğli'de her zaman güzel bir seyirci vardı. Burada gösteri yapmak oldukça keyifli. Kdz. Ereğli'yi zaten ben çok çok sevdim bunu her gösterimde dile getiriyorum. Günün birinde emekli olup yaşlandığım zaman yaşamak istediğim tek yer Kdz.Ereğli. İnşallah güzel olacak tekrar Nisan ayından sonra Kdz.Ereğli'ye yine geleceğim.