Bu yıl iki kez rahatsızlanarak  acile kaldırılan ve bu arada da İstanbul İsviçre Hastanesi'nde ameliyat geçiren Kdz. Ereğli'de günlük yayımlanan Gündem Gazetesi'nin İmtiyaz Sahibi Ali Suat Eser, dostlarıyla doğum gününü kutladı.

Yarım yüzyılı aşkın yaşamının üzerine birkaç yaş daha koyan Refikimiz Gündem Gazetesi'nin Sahibi Ali Suat Eser, arkadaşı Mehmet Ali Karanfil'in ev sahipliğinde Bozhane Çınaraltında düzenlenen doğum günü yemeğine eşi İlkay Eser ile birlikte geldi.  Anadolu Ajansı Antalya Bürosu'ndan meslektaşımız Fikri Cinokur ile eşi Hatice Cinokur ve Gazetemiz Köşe Yazarlarından Eyüp Bektaş'ın da katıldığı  doğum gününe bir ara Önder Gazetesi'nin İmtiyaz Sahibi Celal Bozkuş da katıldı ve A. Suat Eser'i kutladı.
Ağır bir rahatsızlık geçirdikten sonra bir süredir evinde dinlenen A. Suat Eser, Mehmet Ali Karanfil'in jestine teşekkür etti ve böyle bir organizasyona katılan dostlarını da her  zaman yanında görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Ali Suat Eser, "kaç yaşına girdin?" sorularına ise "geceleri saymazsak 27" yanıtını verirken, "Dostlarla birlikte olmak moralimi yükseltti. Kendimi daha iyi hissediyorum" dedi.