Devrek'e bağlı Çaydeğirmeni beldesinde eşiyle yolun karşısına geçmek isteyen 66 yaşındaki Rıfat Çakır'a otomobil çarptı. Çakır, kurtarılamadı.

 

Kaza, saat 09.00 sıralarında Zonguldak-Ankara karayolunun Çaydeğirmeni mevkiinde meydana geldi. 40 yaşındaki R.Ö. yönetimindeki 67 ZU 686 plakalı otomobil, iddiaya göre, araçlar için yeşil ışık yanan kavşakta eşiyle yolun karşısına geçmek isteyen Rıfat Çakır'a çarptı. Ağır yaralanan Çakır için 112 Acil Servis'ten yardım istendi. Bu sırada çevredekiler, yerde kanlar içinde ambulansın gelmesini bekleyen Çakır'ın yanına, güneşten etkilenmemesi için şemsiye koydu.

 

Kısa süre sonra gelen sağlık ekibi, Çakır'a kalp masajı yaptı. Bu sırada Rıfat Çakır'ın eşi gözyaşlarına boğuldu. "Allah'ım beni ondan ayırmasın" diyerek gözyaşı döken kadını çevredekiler teskin etmeye çalıştı. Ambulansla Devrek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Rıfat Çakır, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Çakır’ın beldeye bağlı Erdenler Köyü’nden beldeye alışveriş için indikleri öğrenildi.

 

Çaycuma Belediyesi'nde Destek Alım Müdürü olarak çalıştığı öğrenilen sürücü R.Ö, gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı