Zonguldak'ta, yaşlı çift evlerinde ölü bulundu. Karaelmas Mahallesi Bülent Şanal Caddesi üzerinde ikamet eden Münevver Kaya (76) ve Galip Kaya (71)'nın öldüğü, komşularının eve gelmesiyle ortaya çıktı.
Çocukları olmayan Kaya çiftinin komşularının yardımıyla yaşadığı belirtildi. 
Kirayı almak üzere Kaya çiftinin evine gelen ev sahibi, ulaşamayınca çiftin komşularıyla görüştü. Bunun üzerine eve giren komşular, çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı. Münevver Kaya'nın mutfakta yerde, Galip Kaya da yatak odasında ölü bulundu. Olay yerine çağırılan ekipler, Kaya çiftinin ölüm sebebini araştırdı. 
Cumhuriyet savcısı da eve gelerek incelemelerde bulundu. Çiftin ölüm sebebi henüz kesinleşmezken, cesetleri otopsi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Mahalle sakinleri, "Ev sahiplerinin oğlu kirayı almaya gelmiş. Karşı komşuya kapıyı açtırmışlar. Bunlar bizim desteğimizle yaşarlardı. O kadar söyledik huzur evine yerleştirmek istedik ama kabul etmediler.
 Amcanın ayaklarında fil hastalığı vardı. Yürüme zorluğu çekiyordu. En son üç gün önce bakkalcı ekmek götürmüş" dediler.
Mahalle Muhtarı Süleyman Sevindik ise "Galip Kaya, bize burada yaşamak istediklerini söyledi. Huzur evine yerleştirelim dedik kabul etmediler. Ev sahibinin oğlu kirayı almak için gelmiş. Kapıyı açmayınca komşuları ile beraber içeri girmiş. Cansız bedenleriyle karşılaşınca polise haber vermişler" dedi. 
Emekli olmadan önce sünnetçilik yapan Galip Kaya ve eşinden geriye akrabalarının sünnet düğününde çekilen fotoğrafları kaldı.