Kdz. Ereğli'de saatçi dükkanından saat çalan ve güvenlik kameralarına yakalanan çift, iş yeri sahibinin şikayeti üzerine yakalandı. Karakolda ifadeleri alınan zanlıların karı-koca oldukları öğrenildi.
   
Kdz. Ereğli'de yaşanan hırsızlık olayı, işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Saat dükkanına gelen Bayram A. (70) ve Hanife A. (69), tezgah üstünde bulunan saatlerden birisini alarak dükkandan ayrıldı. İşyeri sahibi, saatin kayıp olduğunu fark etmesi üzerine kontrol ettiği güvenlik kamera kayırlarından tespit ettiği zanlılardan şikayetçi oldu.
Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, öğle saatlerinde saat almak için dükkana giren Bayram A. (70) ve Hanife A. (69), iş yerinde başka müşterilerin olduğunu görünce beklemeye başladı. İş yeri çalışanından kahve isteyen yaşlı çift, iki bayan müşterinin dükkandan çıkmasının ardından Bayram A. tezgah üzerinde duran ve değeri 350 TL olan saati alarak eşi Hanife A.'ya verdi. Hanife A. da saati çantasına koydu.
Hırsızlık olayını anlatan iş yeri sahibi Hasan Öztürk, Kardeşim telefonla görüştüğü sırada saati alıyor, bakıyor ve daha sonra da karısına veriyor. Eşi de saati direk alarak cebine koyuyor. Kamera kayıtlarını incelediğimizde beyefendinin, tezgahın üzerinden saati alarak hanımefendiye vermesini görünce olaya inandık. dedi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan şikayet sonrasında yaşlı çift karakola alındı. İfadeleri alınan çift, daha sonra savcılığa sevk edildi. Yaşlı çiftin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.