AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu Yaşlılar haftası nedeniyle Kdz.Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi sakinlerini Türkiye Büyük Millet Meclisinde ağırladı




Çaturoğlu yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Yaşlılar haftası nedeniyle Zonguldak Kdz.Ereğli İzmirlioğlu Huzurevinde kalan yaşlılarımız Huzurevi Müdürü Erdem Gündüz başkanlığında huzurevi çalışanları ile birlikte Ankara ziyareti kapsamında dün Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret ettiler. Ziyaretleri sırasında kendilerini TBMM’de ağırladık ve tek tek ilgilendik.  15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Türkiye Büyük Millet Meclisinde bombalan yerleri gezdirdik ve Meclis hakkında bilgiler verdik ve kendilerini en güzel şekilde uğurladık. Ne mutlu ki, bizler, millet olarak, saygıdeğer büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, bilakis, onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe mensubuz. Tecrübelerinden, birikimlerinden istifade ettiğimiz, kendilerini kıymetli bir bilgi hazinesi olarak kabul ettiğimiz değerli büyüklerimize gösterdiğimiz hürmet; hiç şüphesiz, genç nesillere örnek teşkil edecek bir davranış olarak toplumsal birliğimizin ve geleceğimizin de teminatıdır.

Bu vesileyle, Yaşlılar Haftası’nı en samimi duygularımla kutluyor, bugünlerimizin mimarı olan değerli büyüklerimize, mutlu, huzurlu, sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum.”