Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal,  huzurevinde kalan yaşlılara yönelik internet erişim kursunun başladığını söyledi.
Yaşlıların bu kurs sayesinde akrabaları ile internet üzerinden görüşme imkanına sahip olacağını ve belki de çetleşebileceklerini belirten Ünal, "Bizler toplumla kaynaşmak, değişik projelerle hala işe yaradığımızı herkese duyurmak istiyoruz. Torunları yaşlılarımızı izliyor, evlatları onları İnternet ten onları görme fırsatı buluyor. İnşallah bundan sonra yaşlılarımız da onlara İnternet üzerinden erişebilecekler, telefonlarıyla fotoğraflarını gönderebilecek beklide çetleşe bileceklerdir" dedi.
Yaşlıların kurs ile birlikte internet ortamında torunlarını takip edebileceğini belirten Ünal, Daha önce torunlarımız bizleri izleyip telefon ediyorlardı, şimdi biz onları izleyeceğiz. Yaşlılarımız büyük bir gayret ve çabayla kursun ilk gününü  tamamladılar. Bilgisayarın açılması, Google'den istediğimizi yazarak bilgiye erişim konularında bilgi edindiler. Böylelikle bir güzel projeye daha imza atmış olduk. Yaşlılarımızı gönülden tebrik ediyorum. 80-90 yaş aralığındaki yaşlıların cesaretlerine ve yaşama sevincine hayran kalmamak mümkün mü? diye konuştu.
Ünal, ayrıca başta Cumhuriyet Halk Evleri İdari Sorumlusu Tuncay Çınar olmak üzere
tüm kurs öğretmenlerine teşekkür ettiklerini söyledi.