Kdz. Ereğli Gazi İlköğretim Okulu öğretmenleri, Yener Yazgan, Cihangir Bilgin ve öğrenciler ile birlikte İzmirlioğlu Huzurevi'ni ziyaret ederek, huzurevi sakinlerine müzik dinletisi sundular. Ziyarette konuşan Gazi İlköğretim Okulu öğretmeni Yener Yazgan, “Ülkemizde her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık hayatımızın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Bizler yaşlılarımıza her zaman minnet duymaktayız” dedi.
Huzurevi Müdiresi Zeynep Yüksel Ünal da, bu tür ziyaret ve etkinliklerin huzurevinde kalan yaşlılara  moral verdiğini bu nedenle Gazi İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ettiğini belirtti. Konuşmaların ardından Gazi İlköğretim Okulu Huzurevi Müdiresi Zeynep Yüksel  Ünal'a çiçek takdim edildi. Ziyarette ayrıca Müzik öğretmeni Cihangir Bilgin yönetiminde öğrenciler türküler eşliğinde müzik ziyafeti sundular. Türküler eşliğinde coşan yaşlıların öğrenciler beraber oynaması renkli görüntülere sahne oldu.
Müzik dinletisinin ardından mutlu bir şekilde öğrenciler yaşlılarla beraber oturarak onların hatıralarını dinleyerek hayır dualarını aldılar.