İzmirlioğlu Huzurevinde her ay geleneksel olarak kutlanan doğum günleri kapsamında Huzurevindekiler tarafından oluşan Türk Sanat Müziği Korosu izleyenlere müzik ziyafeti sundu. 

Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevinde her ay geleneksel olarak o ay içerinde doğan yaşlılar için toplu doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Doğum gününde doğan yaşlılar için pasta kesilirken, huzurevi sakinlerinden oluşan Türk Sanat Müziği Korosu da yaşlılara Türk Sanat Müziği ziyareti sundu. Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal, her ay geleneksel olarak içinde bulundukları ay içerisinde doğan yaşlılar için toplu doğum günü kutlaması gerçekleştirdiklerini bu anlamda da pasta keserek ve Türk Sanat Müziği Korosu eşliğinde yaşlılara müzik ziayfeti sunduklarını söyledi. Huzurevindeki yaşlılardan kurulan Türk Sanat Müziği Korosunun 3 aydan beri çalışmalarını sürdürdüğünü ve eğitimlerinin devam ettiğini belirten Ünal, Her ay içinde yaptığımız bir etkinlikti. Bu ay içerisinde doğan yaşlılarımız ve çalışanlarımız ve memurlarımız dahil bir yaş günü etkinliği yapıyoruz. Bir hoşluk ve renk katsın diye, daha sonra 3 aydır çalıştığımız devam eden yaşlılarımızdan oluşan bir Türk Sanat Müziği koromuz var, onlarda bu yaş gününde yaşlılarımıza müzik ziyafeti sundular. Ayrıca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile yaşlılarımıza yönelik açtığımız ahşap ve resim boyama ve el işleri kursumuzda hazırladığımız el emeği ürünlerimizi de sergiledik. Burada Huzurevinin ilçeye kazandırılmasında büyük emeği olan Hayırsever İşadamımızı İbrahim İzmirlioğlu'na da çok teşekkür ediyorum. Oda bugün bizim aramızda dedi
Hayırsever İş adamı İbrahim İzmirlioğlu da yaptığı konuşmada, Hayat boyunca çalıştığım ve kazanmış olduğum yatırımlardan buraya harcadığım emeklerimle ne kadar doğru bir iş yaptığımı anlamış oldum. Şu anki gördüğüm etkinlikler ve faaliyetler ve yaşlılarımızın yaptıkları faaliyetleri gördükten sonra çok büyük bir mutluluk duydum. Yaptıklarımla ne kadar doğru karar verdiğimi de görmüş oldum.  Daha da imkanlarım olduğu müddetçe ve ömrüm müsaade ettiği müddetçe yardımlarıma devam edeceğim diye konuştu. Yaş günü etkinliğine Aile Ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Necdet Kocaman, Halk eğitim Merkezi Müdürü İzzet Şahin, Halk Eğitim Merkezi eski Müdürü Kenan Özkan, Huzurevi sakinleri ve aileleri katıldı.