Kdz.Ereğli'de bulunan İzmirlioğlu Huzurevi'nde kalan yaşlılar huzurevinde açılan kurslara katılıyor ve yine huzurevinin bahçesinde ürün yetiştiriyor. Kdz.Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal, huzurevinde kalan yaşlıların ve görevli personel ile birçok aktivite, eğitimler gerçekleştirildiğini söyledi.

Kdz. Ereğli İzmiroğlu Huzurevinde ikamet eden yaşlılar huzurevi bünyesinde açılan kurslara katılarak öğrendikleri kumaş ve ahşap boyama teknikleri ile birbirinden güzel eserler meydan getirirken, huzurevi bahçesini de işleyerek ürettikleri sebze ve meyveleri yemenin mutluluğunu yaşıyorlar. Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevinde ikamet eden 83 yaşındaki Bekir Çoban, bahçeye ektiği sebze ve meyveleri toplayarak arkadaşlarına ikram etti.
Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal, Huzurevi sakinlerimiz ve çalışanlarımızla birlikte birçok aktivite, eğitim ve sosyal katılımlarda bulunduk. Ayrıca bünyemizde açtığımız kumaş ve ahşap boyama kursu ile çınar ağaçlarımız birbirinden güzel eserler ortaya koydular. Bunun yanı sıra sakinlerimizden Bekir Çoban ise bahçemize sebze ve meyve ekerek sakinlerimize ikramda bulundu. Ayrıca yaşlılarımızdan oluşan Türk Sanat Müziği Koromuz da faaliyetlerini sürdürüyor huzurevimizde birçok farklı bölgelerden gelmiş olan sakinlerimizin her birine ayrı ilgi ve alaka göstererek aile ortamının Huzurevimizde oluşmasını sağlıyoruz dedi.