Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde www.ereglikenthaber.com adlı internet haber sitesi yayın hayatına başladı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki yerel haber internet sitelerine bir yenisi daha eklendi. İmtiyaz Sahipliğini Ahmet Cemil Özaydın’ın, Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü’nü de Fahrettin Özaydın’ın yapacağı www.ereglikenthaber.com adlı internet haber sitesi bir süre gerçekleştirdiği test yayınlarının ardından 01 Nisan 2021 Perşembe günü itibariyle yayın hayatına başladı.

Yazı İşleri Müdürü Fahrettin Özaydın, yaptığı açıklamada; ilkeli yayıncılık anlayışıyla doğru ve güvenilir haberleri kamuoyuna tarafsız bir şekilde aktaracaklarını belirterek,  “özel haberlerimizle gündem yaratmanın yanı sıra Ereğli başta olmak üzere Zonguldak ve diğer ilçeleri ile komşu illerdeki güncel haberleri de okurlarımıza zaman mefhumu gözetmeksizin duyuracağız. Yine ulusun genelini ilgilendiren haberlere de yer vererek kamuoyunu bilgilendireceğiz.”dedi.

Özaydın; Ereğli Kent Haber ekibi olarak yerel basının; demokrasinin gelişmesine ve sürdürülmesine önemli katkı sağladığının bilincinde olduklarını ifade etti ve bu sorumluluk bilincinde yayınlarını sürdüreceklerini kaydetti.