CHP Zonguldak  İl başkanı Avukat Osman Yayla 2010 yılının değerlendirmesini yaparken 2011 yılı içinde iddialı konuştu ve  “2011 yılında iktidarız” dedi.

 

CHP’nin 2010 yılının tamamen atılım yılı olduğuna dikkat çeken Yayla  “Cumhuriyet Halk partisinin 2010 yılı atılım yılı olmuştur. Mayıs Kurultayı, Aralık Kurultayları yapılarak Genel Başkanı ve MKY sına kadar yönetim birimleri tamamen değişmiştir. Bu değişim Partimize canlılık e hareket getirmiştir. Bu canlılık ve hızımız 2011 yılında da sürecektir. 2011 Yılında iktidara koşacağız” diyen CHP İl Başkanı Av. Osman Yayla, emeklinin, dul ve yetimlerin, işçi e memurların, Üniversite öğrencilerinin tamamen perişan durumda olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti:

 

“ Halkımız, tamamen perişan durumdadır, İşçisi, emeklisi, memuru, üniversite öğrencisi, işsizi perişan durumdadır. Halkımız bu perişan durumdan Cumhuriyet Halk partisini seçerek kurtulacaktır.

Emeklilerimiz, işsizlerimiz, işçimiz, memurumuz, üniversite öğrencilerimiz CHP’ ye sahip çıkarak dağlar gibi birikmiş sorunlarının çözümünde yardımcı olacaklardır.

Ülkemiz için 2010 yılı çok zor bir yıl olmuştur. Yeni sene ile beraber bu sorunların geride kalmasını arzuluyoruz. 8 Yıllık AKP iktidarı döneminde ülkenin tüm değerleri zarar görmüştür. Bu gidişata dur denmelidir. Biz bu büyük halkın kötü gidişata artık dur diyeceğine inanıyoruz.”

 

Yayla Zonguldak halkının yeni yılını kutlayarak  “İyisi ile kötüsü ile kocaman bir yılı geride bıraktık. Önümüzdeki yılın ve gelecek yılların sorunsuz yıllar olmasını diliyor, saygıdeğer halkımızın yeni yılını kutluyor, sağlıklı, huzurlu günler temennisi ile saygılar sunuyorum” şeklinde temenni de bulundu.