Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak milletvekili aday adayları Osman Yayla ve Hüseyin Uysal, CHP Alaplı İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek destek istedi.
CHP Zonguldak milletvekili aday adayları Osman Yayla ve Hüseyin Uysal, CHP Alaplı ilçe Teşkilatında partililerle buluştu. Ziyarette konuşan CHP Zonguldak milletvekili aday adayı Osman Yayla, AK Parti iktidarınca ülkenin kötü yönetildiğini iddia etti. Ülkenin kurtuluşunun ancak halkın iktidarı ile mümkün olacağını kaydeden Yayla, ”Ülkemizi içindeki bu durumdan kurtaracak tek parti CHP'dir. Genel başkanımızla, genel merkezimizle, yerel örgütlerimizle, tüm yönetici ve üyelerimizle partimizi iktidara taşımak hedefindeyiz. Bende bu amaçla partinin her aşamasında görev almış birisi olarak aday adayı oldum. Adaylık listesi nasıl oluşacak bilmiyorum. Ama en doğru listenin oluşacağına eminim. Önemli olan adayların kim olduğu değil, CHP'nin iktidar olmasıdır” dedi.
CHP Zonguldak milletvekili aday adayı Hüseyin Uysal da, “Alaplı'nın, Alaplı'lıların sorunu benim sorunumdur. Tüm sorunları vicdanımı ve aklımı kullanarak çözeceğim. Ben de partimin mücadelesine katkı sağlamak için aday adayı oldum” diye konuştu.
CHP Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin de, her iki milletvekili aday adayının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine başarılar diledi.