?Vatandaş biraz silkinsin?

 

CHP Zonguldak İl ve Merkez İlçe Başkanlığı, diğer ilçe yönetim kurulları ile bir araya gelerek kaynaşma toplantısı düzenledi. Toplantı, ilçelerde yapılan kongrelerin tamamlanması ile yeni seçilen yönetimin birbirleri ile kaynaşmasını sağlamak amaçlı düzenlendi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü GMİS Küçük Toplantı Salonu?nda yapılan kaynaşma toplantısına; İl Başkanı Osman Yayla, Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun, Devrek İlçe Başkanı Şeref Aydınlı, Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk, Gökçebey İlçe Başkanı Ömer Başoğlu, Ereğli İlçe Başkanı Yaşar Balcı, Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin, bazı belediye meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

YAYLA; ?GELDİĞİMİZ NOKTA KARANLIK?

Toplantının açış konuşmasını yapan İl Başkanı Osman Yayla, bir araya gelerek yapılacak olan faaliyetlerin en iyi şekilde yerine getirilmesi için karşılıklı konuşulması gerektiğini belirtti. Osman Yayla, konuşmasına şöyle devam etti;

?Dertlerimizi, sıkıntılarımızı, iyi yanlarımızı, varsa eksiklerimizi konuşalım ve tartışalım. Her geçen gün bir önceki günü aratır oldu. Böyle karanlık bir süreçten geçiyoruz. İnsanlar bir garip oldu, kendi kendine konuşur hale geldiler ve dengeler bozuldu. Türkiye?de bir ilkini yaşadığımız Tekel ürünlerine yapılan zamların geçirdiği aşamalar, eşi benzeri dünyada görülmemiş bir örnek. Tekel işçileri ve özelleştirme konuları ile ilgili Maliye Bakanı?nın gösterdiği sert tepkiler. Ülke olarak geldiğimiz nokta karanlık, vatandaşın da bir nevi silkinmesi gerekir.?