Zonguldak Rotaract Kulübü, 176'ncı toplantısını, Zonguldak Dedeman Otel'de Yazar Nermin Bezmen'in katılımıyla gerçekleştirdi.
Toplantı, Rotaract Kulübü Başkanı Kaan Öztamur'un konuşmasıyla başladı Öztamur, 'Ünlü Yazarımız Nermin Bezmen'i ağırlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Kendisiyle olan iletişim öykümüzden bahsetmek istiyorum. Kendisiyle iletişim kurmaktan onur duyduğum sayın yazarımızı; üretkenlik, sanat ve özgürlük engellerine inat burada ağırlamaktan son derece mutluyuz. Zonguldak'taki hayata çok yabancı olmadığını bildiğimiz yazarımızın dedesi Kürt Seyit'in iki ay Zonguldak madeninde çalıştığını yine kendi kitabından öğrenmiş bulunuyorum. Çok kısa bir süre için bile olsa ortak bir yeraltı zenginliğimiz olan yazarımız ile ilgili bilgileri arkadaşımız verecek. Daha sonrasında sohbetlerle toplantımıza devam edeceğiz dedi.  Yapılan konuşmaların ardından toplantı sohbet ve soru cevap eşliğinde devam etti.
BEZMEN DEMİRPARK'TA
Sanatın ve kültürün Zonguldak'taki buluşma noktası olan DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Rotaract Kulübü iş birliğiyle yazar Nermin Bezmen' in ağırladı. Türkiye'nin en çok kitabı satılan yazarlardan Nermin Bezmen, saat 13.00'de DemirPark AVM'de sevenleriyle buluştu. Bezmen, Sır, Bizim Gizli Bahçemizden, Gönderilmeyen Aşk ve Şeytanın İflası isimli son kitabıyla popüler edebiyat dalında rağbet görmeye devam ediyor.
Şiir, resim ve Türk süsleme sanatları ile ilgilenen Bezmen, Süheyl Ünver'den Türk süsleme sanatları dersi alıp çocuklara da ders verdi. DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ne gelen tüm ziyaretçiler, yazar ile hem fotoğraf çektirip hem de sohbet edebilme imkânı buldular.