Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından bu yıl 18’ncisi gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali” etkinliklerinde Cumhuriyet Kitap Kulübü yazarları Işık Kansu, Mehmet Güler, Zeynep Oral ve Sevgi Özel Cumhuriyet Kitapları standında söyleşi ve imza gününe katılacak.
Karadeniz Ereğli Belediyesi 18. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali ‘nin kültürel etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Kitap Kulübü standı 08 Temmuz 2011 Cuma gününden itibaren üç gün boyunca Çınaraltı Bozhane Kafe’de kitapseverlerin ziyaretine açık olacak. Cumhuriyet Kitap Kulübü’nün Türkiye’de en çok satan kitapların okurlarıyla buluşacağı stantta 08 Temmuz Cuma ve 09 Temmuz Cumartesi günü Cumhuriyet yazarları okurlarıyla söyleşi ve imza günü etkinliğine katılacaklar.

İMZA VE SÖYLESİ GÜNLERİ
Cumhuriyet Kitap Kulübü standında 08 Temmuz Cuma günü saat 16.30’da yazar Zeynep Oral ve Mehmet Güler kitapseverlerle buluşacak. Oral ve Güler söyleşi sonrası okullarına kitaplarını imzalayacak.
Cumhuriyet Kitap Kulübü yazarları Işık Kansu ve Sevgi Özel ise; 09 Temmuz Cumartesi günü Ereğlililerle buluşacak. Çınaraltı Bozhane Kafe’deki kitap stantında saat 16.30’daki söyleşi ve imza gününe katılacak olan Işık Kansu ve Sevgi Özel güncel konular üzerine okurlarıyla söyleşi yapacaklar.

MUSTAFA BALBAY’IN KİTAPLARI DA YER ALACAK
Öte yandan, Cumhuriyet Kitap Kulübü’nün Karadeniz Ereğli’deki stantında 12 Haziran 2011 Pazar günü yapılan genel seçimlerde İzmir’den milletvekili seçilen ancak Silivri’de tutuklu bulunduğu için salıverilmeyen Cumhuriyet yazarı Mustafa Balbay’ın kitapları da yer alacak.