AKP Zonguldak Milletvekili aday adaylığını açıklayan İrfan Yazıcıoğlu, Alaplı ve Zonguldak’ta ziyaretlerde bulundu ve aday adaylığı ile ilgili açıklamada bulundu.

NEFER OLARAK ÇALIŞACAĞIM: Gelen yoğun talep üzerine, aile büyüklerimin de onayı ile milletvekilliği yolunda çalışmalarıma başladım. Zonguldak için önemli projelerim var. Bunları, aday gösterildiğim takdirde bir bir açıklayacağım. Aday gösterilip seçildiğim takdirde, ilk olarak yarım kalan çalışmaların tamamlanması, daha sonra ise bölgemizin acil, orta ve uzun vadede çözüm bekleyen sorunlarını çözmek için elimden gelen gayreti göstereceğim. Aday gösterilmezsem de, adaylarımızın arkasında bir nefer olarak çalışacağım.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı İrfan Yazıcoğlu, Alaplı ve Zonguldak’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu, bu ziyaretlerin haber ve fotoğraflarını gazetelere gönderdi. Gönderilen yazılı açıklama şu şekilde: Alaplı’da esnaf ziyaretlerinde bulunan Yazıcıoğlu, ilçedeki esnaflar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Yaptığı ziyaretlerde, 12 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde AK Parti’den Zonguldak Milletvekilliğine Aday Adayı olacağını belirten Yazıcıoğlu’na, esnaflar; “Yolunuz açık olsun. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Maddi-manevi üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dediler. Esnaf ziyaretinin ardından, Alaplı’nın tanınan esnaflarından merhum Rafet Temiz’in cenaze törenine de katılan Yazıcıoğlu; Temiz ailesinin acısını paylaşarak başsağlığı diledi.
POLEMİĞE GİRMEYECEK!
Yazıcıoğlu, ziyaretlerinin Zonguldak ayağında ise ilk olarak Demir Medya’yı ziyaret etti. Burada Demir Medya Genel Yayın Yönetmeni Harun Ersoy ve Yeni Adamı Gazetesi Köşe Yazarı Erhan Çakma ile Zonguldak ve ülke genelindeki siyasi gelişmeler üzerine bir süre görüşen Yazıcıoğlu, seçim sürecinde kimseyle polemiğe girmeyeceğini söyledi. Mevcut milletvekilleri ile tüm aday adaylarını sevdiğini ve çalışmalarında başarılar dilediğini belirten Yazıcoğlu, şunları söyledi: “Ben Zonguldak’ın genelinde tanınan biriyim. Özellikle Volkswagen Batı Karadeniz Bölge Bayii ve Vodafone Batı Karadeniz Kurumsal Satış Kanalı olmamız nedeniyle, tüm Batı Karadeniz Bölgesi’nde yakından bilinen ve tanınan biriyim. Karadeniz Ereğli ve Alaplı ilçelerimiz ile bu ilçelerimize bağlı belde ve köylerimizin yanı sıra diğer ilçelerimizden gelen yoğun talep üzerine, aile büyüklerimin de onayı ile milletvekilliği yolunda çalışmalarıma başladım. Aday gösterilsem de gösterilmesem de, bu süreçte kimseyle polemiğe girmeyeceğim.
“ÖNEMLİ PROJELERİM VAR”
Benim de elbette Zonguldak için önemli projelerim var. Bunları, aday gösterildiğim takdirde bir bir açıklayacağım. Kimseyi kırıp incitmek niyetinde değilim. Mevcut milletvekillerimiz de iyi-kötü bölgemize hizmet vermeye çalışmışlardır. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Aday gösterilip seçildiğim takdirde, ilk olarak yarım kalan çalışmaların tamamlanması, daha sonra ise bölgemizin acil, orta ve uzun vadede çözüm bekleyen sorunlarını çözmek için elimden gelen gayreti göstereceğim. Aday gösterilmezsem de, adaylarımızın arkasında bir nefer olarak çalışacağım. Bunun yanında, bölgeme hizmet etmeye de devam edeceğim. Bu süreç içerisinde yer alacak olan tüm aday adaylarına çalışmalarında başarılar diliyorum.”
ERSOY BAŞARI DİLEDİ
Yazıcıoğlu’na aday adaylığı sürecinde başarılar dileyen Demir Medya Genel Yayın Yönetmeni Harun Ersoy ise, bölgenin sorunlarının çözümü için yeni yüzlere ihtiyaç olduğunun bir gerçek olduğunu söyledi. 15 Mart itibariyle partilerin aday adaylarının sayılarının netleşeceğini belirten Ersoy, parti genel merkezlerinin; potansiyeli olan adayları tercih etmelerinin kendi menfaatlerine olacağını ifade etti.
İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
Yazıcıoğlu, Demir Medya’nın ardından partisinin Zonguldak İl Teşkilatı’nı ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ile bir süre görüşen Yazıcıoğlu, partisinin İl genelinde daha da hareketlenmesi gerektiğini belirterek; bu konuda üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu ifade etti. Yazıcıoğlu ailesini yakından tanıdığını belirten Uçar, “Sayın İrfan Yazıcıoğlu gibi bölgemizde tanınan bir işadamının partimizden aday adaylığını açıklaması bizim için büyük bir onur ve gururdur. Kendisinin özellikle Ereğli ve Alaplı ilçelerimizde yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Hakkında hayırlısı neyse o olsun.”
TGC’YE DE GİTTİ
Yazıcıoğlu, partisinin İl Teşkilatı ziyaretinin ardından sırasıyla Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Zonguldak İl Temsilcisi Osman Sav, Zirve, Halkın Sesi, İnanış ve Pusula gazeteleri ile İhlas Haber Ajansı Zonguldak Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Basın kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerde de büyük bir ilgiyle karşılanan Yazıcıoğlu, gazete yöneticileri ile genel ve yerel siyaset üzerine sohbet etti.