Karadeniz Ereğli'de, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu ile Başkan Vekili İrfan Yazıcıoğlu; Kutlu Doğum Haftası nedeniyle İlçe Müftüsü Mustafa Erkan'ı ziyaret ettiği Memleket Gazetesi Haber Müdürü Recep Akkaya tarafından açıklandı.

 

Akkaya'dan konuya ilişkin gönderilen haber metni şu şekilde:

 

Yazıcıoğlu kardeşlere hitaben bir konuşma yapan Müftü Erkan, Sizler gibi kadirşinas dost, esnaf ve işadamlarımızın desteğini her zaman görüyoruz. Sizin çalışmalarınızı yakından takip ediyor, bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.

14-20 Nisan arasında kutlanacak Kutlu Doğum Haftası'nın bu seneki temasının Hz. Peygamber, Kardeşlik Ahlakı ve Kardeşlik Hukuku olduğunu ifade eden Erkan, kardeşlik konusunun gündeme getirilmesinin iki önemli sebebi olduğunu belirterek; konuşmasına şöyle devam etti: Bunlardan birincisi kardeşliğe mani olacak duygu ve yönelişlerden insanları arındırmaya çalışmak, ikincisi ise kardeşliği yüreklerde pekiştirecek hususiyetleri insanlarda inşa etmeye yöneltmektir. Asıl amacımız, kardeşliği bir söylem, bir teorik ve bir edebiyat konusu olmaktan çıkararak bir ahlak ve hukuk konusu haline getirmektir.

Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu ise konuşmasında, Müftü Mustafa Erkan'ın İlçede başarılı çalışmalara imza attığını vurgulayarak; bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. Müftü Erkan'ın konuklarına Peygamberimizin Dilinden Dualar ve gül takdimi ile ziyaret sona erdi