AK Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı İrfan Yazıcıoğlu, Karadeniz Ereğli Cem ve Kültür Merkezi'ni ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı İrfan Yazıcıoğlu, Karadeniz Ereğli Cem ve Kültür Merkezi'ni ziyaret ederek, Alevi Kültür Dernekleri Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Dursun Ali Kansu ile bir süre görüştü.

Yazıcıoğlu'nu büyük bir ilgiyle karşılayan Dernek Başkanı Dursun Ali Kansu ve bazı Yönetim Kurulu Üyeleri; Cem ve Kültür Merkezi'ne katkılarından dolayı teşekkür ettiler. Dernek Başkanı Dursun Ali Kansu, Cem ve Kültür Merkezi'nin arsasını Yazıcıoğlu'ndan aldıklarını belirterek; "İrfan Bey'in burada önemli hizmetleri oldu. Bu binanın yerini kendisinden satın aldık. Bu arsayı piyasa koşullarının çok altında bizlere verdi. Ayrıca, ödemelerde de büyük kolaylık sağladı. Yazıcıoğlu ailesine ayrıca teşekkür ediyoruz. Çünkü gerek Alaplı gerek Ereğli ve gerekse Zonguldak'ta yaptığımız tüm etkinliklerimizde; Yazıcıoğlu ailesi bizim yanımızda oldu. Bu tür çalışmalarının önümüzdeki süreçte de devam etmesini temenni ediyoruz" dedi.

“İNSANLARI SEVİYORUZ”

Kansu'ya teşekkür eden Yazıcıoğlu ise, gerek ticarette gerekse siyasette hiçbir zaman insan ayrımı yapmadıklarına dikkat çekti. 24. Dönem milletvekili seçimlerinde AK Parti'den Zonguldak milletvekili aday adayı olduğunu anımsatan Yazıcıoğlu, "Alevi vatandaşlarımızı hiçbir zaman kendimizden farkı görmedik, görmeyeceğiz. İnsanları, inançları ve ibadetlerine göre değerlendirmek bize yakışmaz. Biz, yaratılanı seviyoruz; yaratandan ötürü. İnsanlara bu felsefe ile yaklaşıyoruz. Her kesimden tanıdığımız insan var. Ama hiç birini "Sen Alevisin, inançlarımız ve ibadet şekillerimiz farklı" diye dışlamadık. Dini, dili, ırkı, mezhebi, inancı ve ibadeti nasıl olursa olsun; insana her zaman insan gibi değer vermeye özellikle dikkat ediyoruz." dedi.