Kdz. Ereğli'de Yazıcıoğlu Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Yazıcıoğlu Kuyumculuk ve Gümüşçülük, yaklaşan Anneler Günü öncesinde annesine pırlanta, saat ve muhtelif ürün almak isteyenlere güzel bir kampanya ile jest yapıyor. Kampanya ile ilgili bilgi veren Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu, bu tür özel günleri hiçbir zaman unutmadıklarını ve unutmayacaklarını belirterek, “Yazıcıoğlu Kuyumculuk ve Gümüşçülük olarak, geçtiğimiz senelerde yaptığımız gibi bu sene de Anneler Günü'ne özel kampanyamızı başlatmış bulunmaktayız. Kampanyamız kapsamında, annesinin Anneler Günü'nü pırlanta ile kutlamak isteyenlere peşin fiyatına yüzde 30 indirimin yanında komisyonsuz olarak 12 ay taksit imkânı, saat alarak kutlamak isteyenlere ise peşin fiyatına yüzde 20 indirimin yanında komisyonsuz 6 ay taksit imkânı sunuyoruz.
Vatandaşlarımız, Yazıcıoğlu Kuyumculuk ve Gümüşçülük'ten beğendikleri kolye, küpe, zincir ve gerdanlık gibi muhtelif altın ve gümüş çeşitlerine de yine komisyonsuz 12 ay taksit imkânı ile sahip olabilecekler. Annenize hediye alırken, Yazıcıoğlu Kuyumculuk ve Gümüşçülük'e uğramadan karar vermeyin. Annelerimiz, bizim en kutsal varlıklarımızdır. Onları senede bir gün değil her gün hatırlamalı ve değer verdiğimizi göstermeliyiz. Yazıcıoğlu Şirketler Grubu olarak, tüm annelerin ve annesine değer verenlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm annelerin 'Anneler Günü'nü şimdiden kutluyoruz” dedi.
Yazıcıoğlu, ayrıca Anneler Günü'nün kutlanacağı 8 Mayıs Pazar günü mağazalarının açık olacağını belirterek; kampanyanın 10 Mayıs Salı günü sona ereceğini de sözlerine ekledi.