Altın ve gümüşte ünlü marka ARPAŞ, Türkiye genelinde ilk bayiliğini Yazıcıoğlu Şirketler Grubu'na verdi. Yazıcıoğlu Gümüşçülük, ARPAŞ markasıyla; Ereğli'de hizmete açıldı.

Uzun yıllar Karadeniz Ereğli ve Alaplı'da hizmet veren Yazıcıoğlu Şirketler Grubu, krize rağmen yatırımlarını sürdürüyor. Ereğli'de, kuyumculuk ve döviz üzerine hizmet veren Yazıcıoğlu Şirketler Grubu; bünyesine kattığı Yazıcıoğlu Gümüşçülük ile sektördeki konseptini tamamladı.
Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri İlhan ve İrfan Yazıcıoğlu, Ereğli'de bir "ilk"e imza attıklarını belirterek, ARPAŞ'ın Türkiye'deki ilk bayiliğini aldıklarını söylediler.
Yazıcıoğlu kardeşler, yaptıkları açıklamada, "Yazıcıoğlu Gümüşçülük, gümüş mücevherat, son sistem otantik, fantezi ve tarz takı çeşitleri ile bölge halkının hizmetine girmiştir. Ürünlerimiz, ömür boyu garanti sertifikalıdır. Bünyesinde bin 500 kişiye istihdam sağlayan, altın ve gümüşte önde gelen bir marka olan ARPAŞ'ın bayiliğini almış olmaktan dolayı gururlu ve mutluyuz.
Bizler için önemli olan, doyduğumuz yere yatırım yapmaktır. Burada kazanıyor ve yatırımlarımızı da buraya yapıyoruz.
Şirketimiz, ileriye yönelik yatırımlarını sürdürecektir" dediler.