Yazıcıoğlu Şirketler Grubu'nun, altın ve gümüş takılarda önde gelen markalardan ARPAŞ'ın bayiliğini aldığı bildirildi. Yaklaşık 40 senedir Kdz. Ereğli ve Alaplı'da, kuyumculuk, gümüşçülük ve döviz üzerine hizmet veren Yazıcıoğlu Şirketler Grubu; yatırımlarını sürdürüyor. 1 Şubat 2010 Pazartesi gününden itibaren ARPAŞ markasıyla Yazıcıoğlu Gümüşçülük'ü Ereğli halkının hizmetine açacak olan Yazıcıoğlu Şirketler Grubu, Ereğli ve Alaplı ilçelerinde kazandığını yine bu ilçelere yatırım yaparak örnek teşkil ediyor.
Yazıcıoğlu Gümüşçülük ile ilgili açıklama yapan Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu, bölge halkına elit bir marka ile hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Yazıcıoğlu, "Ereğli'de iki kuyumculuk bir de döviz bürosu ile hizmetimizi sürdürürken; yaptığımız çalışmalar neticesinde bölgemizde gümüşçülüğe ihtiyaç olduğunu tespit ettik. Mademki, Ereğli ve Alaplı'da kazanıyoruz; tabi ki yatırımlarımız da buralara olacak.
Altın ve gümüşte elit bir marka olan ARPAŞ ile yaptığımız görüşmeler sonuçlandı ve nihayetinde ARPAŞ'ın bayiliğini aldık. Bölgemize elit bir marka daha kazandırdığımızı düşünüyorum. Yazıcıoğlu Gümüşçülük, orijinal takı ve fantezi ürünleri ile 1 Şubat'tan itibaren bölge halkımızın hizmetinde olacaktır. Yazıcıoğlu Şirketler Grubu olarak, projelerimiz doğrultusunda yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Tüm bölge halkını, gümüş takı ve fantezi ürünlerimizi görmeye davet ediyoruz" dedi.