Alaplı'yı Sevenler Derneği'ni ziyaret eden AK Parti Zonguldak milletvekili aday adayı İrfan Yazıcıoğlu, Dernek Başkanı Türker Ulukaya ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu. Kendisini derneğe davet eden Ulukaya'ya teşekkür eden Yazıcıoğlu, “Alaplı'yı Sevenler Derneği Başkanı Türker Ulukaya'nın şahsında tüm yönetim kurulu üyelerine, beni derneğe davet ettikleri için teşekkür ediyorum. 16 yıldır tüm sivil toplum örgütleri ile iç içe olduğum için Alaplı'yı Sevenler Derneği'nin çalışmalarını da yakından takip ediyorum. Dernek yönetimine ve üyelerine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Bilindiği gibi, Haziran ayında yapılacak genel seçimde AK Parti'den Zonguldak milletvekili aday adayı oldum. Bu memleketin evladıyım, içinizden biriyim” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Türker Ulukaya ise, “İrfan Beyi çok seviyoruz. Kendisi, Alaplı'mızın yetiştirdiği ender iş adamlarımızdan biridir. Çıkmış olduğu bu yolda, İrfan Beye başarılar diliyoruz. Alaplı ve Ereğli olarak, artık içimizden birinin bizleri temsil etmesini istiyoruz. Gönlümüz İrfan Bey'in sıralamada ilk 3'ün içerisinde yer almasından yanadır. Kendisi siyasete atılmadan öncede her türlü etkinliğin içerisinde bizzat yer alan saygın bir işadamıdır. Ben Alaplı Belediyespor'da bir süre başkanlık yaptım. Bir takım ihtiyaçlarımızın giderilmesinde ne zaman İrfan Bey'in kapısını çaldıysak, hiçbir zaman boş dönmedik.
Biz Alaplı'da çok etkinlik yaptık. İrfan Bey, sadece Alaplı'da değil Ereğli'de yapılan tüm etkinliklerin birebir içerisinde bulunan biridir. Bizim önceliğimiz İrfan Bey'dir. Alaplı ve Ereğli olarak birlikte hareket edersek, önümüzün açık olacağına inanıyorum” diye konuştu.