Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Armutçuk Şubesi’ni ziyaret etti. Şube Başkanı İsa Mutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre görüşen Yazıcıoğlu, GMİS Armutçuk Şubesi’nin genç ve dinamik bir kadroya sahip olduğunu belirterek; şunları söyledi:

“Bir süre önce şubeler ve genel merkez kongresini gerçekleştiren Genel Maden İşçileri Sendikası’nın Armutçuk Şubesi’nde, değerli kardeşimiz İsa Mutlu başkanlığında oluşan yönetim kuruluna hayırlı olsun diyor; başarılı olmalarını temenni ediyorum.

GMİS; bölgemizin geleceğine yön veren, oldukça önemli bir sendikadır. Yaklaşık 12 bin üyesi olan GMİS’in, ekonomik anlamda Zonguldak’a katkısı da büyüktür…

Bir süre önce şubeler ve genel merkez kongrelerini büyük bir olgunlukla gerçekleştiren GMİS’te, göreve seçilen tüm yöneticilere başarılar diliyorum. Bu bağlamda, sendikanın Armutçuk Şubesi’ni ziyaret ederek; değerli başkanımız İsa Mutlu ve ekip arkadaşlarına hayırlı olsun diyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Yazıcıoğlu Şirketler Grubu olarak, sendikanın her türlü faaliyetinde yanında olacağımızın da bilinmesini istiyoruz.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GMİS Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu ise Yazıcıoğlu’nun; her zaman kendilerine ve maden işçisine sahip çıktığını söyledi.

Amaçlarının, kendileri görevden ayrıldıklarında; “Armutçuk’u daha iyi noktalara getiren sendikacılar” dedirtmek olduğunu söyleyen Mutlu; bu doğrultuda çalışmalara başladıklarını ifade etti.