Kozlu Belediyesi, kar kış dinlemeyerek çalışmalarına devam ediyor. Merkezde ve mahallelerde yapılan çalışmalar vermeden devam ediyor.
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kozlu’ya yakışanın en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade etti. Yaklaşık 6 ay önce yapım çalışmaları başlatılan Kozlu Sahil Prestij Parkı çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini ifade eden Bektaş, "Park alanları çimlendirme ve ağaçlandırma çalışmalarının yakın zamanda bitecek. Proje çalışmaları kapsamında Polisevi'ne kadar yapılacak olan projenin tamamlanmasının ardından açılışı yakın zaman içinde gerçekleştireceğiz." dedi.Sahil projesi kapsamında yapılan yürüyüş kordu yapım çalışmalarının yanı sıra park ve bahçelerin ise ağaçlandırma çalışmalarının da bittiğine işaret eden Bektaş, "Karadeniz’in en güzel sahili" olan Kozlu Sahil Projesi'nin yapım çalışmalarının son aşamaya geldiğini söyledi.
KOZLU MODERN BİR
GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR
Kozlu Belediyesi'nde çalışmaların hız kesmediğini belirten Başkan Bektaş, "Kış şartları ne kadar bizi zorlasa da bizler hizmet etmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Kozlu’da yapılan bu çalışmalar sonrası çevre tamamen değişecek. Kozlu kabuk değiştirecektir. Kozlu’da yapılan çalışmaların yaz ayına kadar bitirtilmesini planlıyoruz. Sahil projemiz, yeni hizmet binamız, altyapı, üstyapı çalışmalarımız ve sayamadığım tüm çalışmalarımız sonucunda Kozlu modern bir görünüme kavuşacaktır." diye konuştu.