Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Yücel Oktay, Halk Otobüsleri Kooperatifi yönetimi ve esnafları ile düzenlenen yemekli toplantıda bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıya Karadeniz Ereğli Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman ve Karadeniz Ereğli Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Çetin Çimen, Umum Servis Araçları Derneği Başkanı Muhammet Başkan, Kooperatif yönetimi ve kooperatif esnafları katıldı.

Toplantıda ilk konuşmayı yapan Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Çetin Çimen, Yücel Oktay başkanlığındaki yeni aday yönetimine Tanju Türkoğlu ile Hamza Uçar’ı verdiklerini ifade etti.

Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan adayı Yücel Oktay, kendisinin yıllardır şoför esnafı olarak hayatını sürdürdüğünü ve şoför esnafının sorunlarını çok iyi bildiklerini ifade etti. 4 dönemdir Taksiciler Derneği Başkanlığı ve Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkan yardımcılığı görevini de sürdürdüğünü kaydeden Oktay “Otobüs esnafımızın sorunları var mı? Tabi ki var. Başkanımız ve yönetimi ile birlikte elimizden ne geliyorsa oda başkanı olduğumuz da her türlü hizmeti sunacağız. Odamızı birlikte yöneteceğiz” dedi.

Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatif başkanı Mehmet Azman’da, Oda başkanlığıan adaylığını koyan Kooperatif Başkan Yardımcısı Yücel Oktay’ın her zaman yanında olduğunu ve desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi. Azman konuşmasında “Bende yardımcım Yücel arkadaşımızın yanındayım, destekliyoruz. Biz sadece şoför esnafı değil Ereğli’de Zonguldak, Bartın, Karabük ilinde ne kadar esnaf ve sanatkâr varsa hepsinin yanında olmaya devam ediyoruz yanında olacağız. Hiç ayrım gözetmeden gelen şuana kadar müracaat edenlerden yaklaşık 2200 kişiden hiç dönen yok 1 tane 2 tane olduğu oluyor o da zaman zaman diyoruz ki sen şöyle yap şöyle yap bir şekilde çözüm buluyoruz. Biliyoruz yani 1 buçuk yıldır yaklaşık servis minibüsleri kontak basmamıştı işte bu dönem çalıştılar. Tabi ki hem kontak basmadan hem de olduğu yerde arabanın sigortası, muayenesi derken bir sürü sıkıntıya girdiler. Bizde onlara elimizden geldiği kadar yürütmek için yardımcı olmaya çalıştık. Her zaman yanınızda olacağız olmaya da devam edeceğiz” dedi

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.