Ankara'da, bürokrasinin birçok kademesinde uzun yıllar görev yapan, bir dönem "TBMM Özel Kalem Müdürlüğü" görevinde de bulunan, Alaplı'nın yetiştirdiği değerli bürokratlardan Ünal Yener, Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu'nu makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu'nu seçimdeki başarısından dolayı kutlayan ve görevinde başarılar dileyen Ünal Yener, "Halkımızın bu tercihi bizleri de oldukça memnun etti. Daha önceki Belediye Başkanlığı görevinizde kazandığınız tecrübe, deneyim ve bilgi birikimiyle, inanıyorum ki; ilçemize çok önemli hizmetler kazandıracaksınız. Bizde bu hizmetlerin en iyi şekilde yapılabilmesi için bize ihtiyaç duyulduğunda elimizden gelen desteği vermeye hazırız" dedi.
Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu da, Ünal Yener'e teşekkür ederek, "Ziyaretiniz bizleri oldukça memnun eti. Hizmet ağını genişletebilmek ve hizmet kalitesini yükseltebilmek için göreve başladığımız gün çalışmalara başladık.
Amacımız; bir an önce ilçemizin acil ihtiyaç duyduğu hizmetleri yapıp, halkımızın hizmetine sunabilmek. Ankara'da bürokrasinin üst kademe-lerinde yıllarca görev yapan sizin bizlere vereceği destek de, çalışmalarımızın akışında rahatlık sağlayacaktır" dedi.