Akçakoca Belediyesi’nin, 2016 yılı kilit parke ve asfalt programına aldığı yerlerin güvenli ve konforlu yollara kavuşması için ilçenin hemen hemen her noktasında yol  çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi,

Belediye bu konuda şu açıklamayı yaptı:

“Kilit parke ve asfalt çalışmalarının yanı sıra yol genişletme, zemin sıkılaştırma, dolgu malzemeleri ile bozuk yolların bakım çalışmaları da Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılıyor.

Bu çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Osmaniye mahallesi Emirler caddesinde asfaltlama çalışması yapıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen  Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici şehir genelinde kilit parke ve asfaltlama  çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirtti ve şu sözlere yer verdi  “Halkımıza layık olmak onların yaşamlarını kolaylaştırmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşerilerimiz için birçok alanda hizmet ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin beraberinde Başkan yardımcıları Suat Madenci ile Ali Direk, Belediye Meclis Üyeleri Hasan Ali Yanmaz ile Sedat Çakır  ve Osmaniye Mahallesi Muhtarı Sefer Tuzcuoğlu’da asfaltlama çalışmasını  yakından takip eden isimler oldu.”

Haber Merkezi